وی با بیان اینکه همدان در حال حرکت به سمت افقهای بلند است افزود:همدان ظرفیتهای بالا و استعدادهای خوبی دارد که همین موضوع موجب میشود افراد بتوانند در فرآیند توسعه آن شرکت کنند.
وی با اشاره به اینکه باید پیوند بین نخبگان و دیگر اقشار ایجاد شود ادامه داد:دنیا به سمت ایجاد شهرهای هوشمند حرکت میکند و اگر بخواهیم همدان نیز تبدیل یک شهر هوشمند شود باید در ابتدا مؤلفههای شهر هوشمند را در استان سامان دهیم.
معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با اشاره به تشریح مؤلفههای شهر هوشمند اظهار داشت: زندگی هوشمند در تمامی عرصهها و بخشها، اقتصاد هوشمند و گره خوردن آن با اقتصاد منطقهای و غیره، مردم هوشمند، مدیران هوشمند، حملونقل هوشمند و غیره ازجمله مهمترین مؤلفههای این طرح است.
وی بر لزوم توجه به اسناد توسعه و آمایش استان برای هوشمند سازی همدان اشاره کرد ویادآور شد: اگرچه این روزها سندرم سندنویسی باب شده است اما باید با رجوع به سندهای اصلی استان، محورهای رشد و توسعه آن، نیازمندیهای شهر و غیره مشخصشود.
سپهری با اشاره به اینکه 50 درصد اقتصاد ما باید در بخش خدمات و عرصههای مختلف آن تعریف شود بیان کرد: مدیرانی که افق دید کوتاه دارند و یا شهری که امکانات مناسب برای جذب گردشگر را ندارد چگونه میتواند در جذب تروریست و مسافر موفق باشد.
وی ابراز کرد: 30 سال است که میگوییم در استان همدان چند هتل در حال ساخت است درحالیکه هر پروژهای زمانی دارد بنابراین اگرچه رویداد 2018در پیش است اما وقتی مکان مناسب برای پذیرایی از مسافران را نداریم نمیتوانیم از شهری باکیفیت سخن بگوییم.
معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه برای تبدیل همدان به شهری هوشمند بایدان شهر محور توسعه غرب کشور قرار گیرد اظهار داشت: ما باید بتوانیم داشتههای علمی و اجرایی خود در استان همدان را به دیگر کشورها و استانهای همجوار خود صادر کنیم.
وی با تشریح تغییرات رخداده در حوزه کسب و کارهای جدید و نقش دانشگاهها در کارآفرینی ابراز کرد:دانشگاهی که ثروت آفرین نبوده و پایاننامههایش درراه توسعه همدان شکل نگیرد نمیتواند در جامعه اثرگذار باشد و یا ثروت آفرینی کند.
سپهری با تأکید بر اینکه باید مشکلات همدان در قالب پایاننامه دانشجویان ارائه شود تا متناسب با آن کسب و کارهای جدید در جامعه ایجاد گردد گفت: در حال حاضر فضای مجازی توانسته نقش بسزایی در فضای کسب و کار ایفا کند چراکه قیمت فعالیت در فضای کسب و کار را کاهش داده است.
وی تصریح کرد: ما آموزش و پژوهش را برای تجارت، تولید ثروت و رفاه مردم، ایجاد کسب و کار و ساماندهی تولید میخواهیم بنابراین باید در مسیر ایجاد کسب و کارهای جدید حرکت کنیم.
معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه اگر دولت الکترونیک شکل گیرد سبب شفافیت و کاهش فساد در جامعه میشود اظهار داشت: همدان فرصتهای مناسبی برای گردشگری دارد .
وی افزود: هنگام جذب گردشگر در استان باید توجه کنیم آیا خدمات بینراهی ما مناسب است و افراد چه خدمات و با چه کیفیتی را هنگام تردد در همدان دریافت میکنند.
سپهری با اشاره به اینکه باید ظرفیتهای استان در بخشهای شهر دوستدار کسب و کار، طرح بهنام، ابعاد استفاده از ظرفیت کارآفرینان و خیران، وقف و غیره شناسایی شود.
وی با اعلام آمادگی برای راهاندازی مدارس کسب و کار و برگزاری دورههای آموزشی کارآفرینی در فرهنگسراهای همدان گفت: اگر وضعیت کسبوکار در شهر رونق بگیرد وضعیت شهرداری همدان نیز رونق مییابد.
معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی تصریح کرد: اگرچه همدان یک استان یکپارچه است که همدلی لازم بین مردم و مسئولانش وجود دارد اما باید به وضعیت کسب و کار همدان نیز تحرک دهیم چراکه کارآفرینی سبب شکوفایی استعدادها میشود.
وی با بیان اینکه ما در استان به مدیریتی احتیاج داریم که بتواند استعدادها را شکوفا سازد ابراز کرد: در عرصه گردشگری ما در استان به بازارچهای مدرن برای عرضه سوغات آنهم دربسته بندیهای مناسب احتیاج داریم که این نیز احتیاج به مدیریت دارد.
معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت: انجام کارها و پروژههای مربوط به عرصه کسب و کار با نظام دولتی پیش نمیرود چرا که دولت نباید متولی باشد بلکه دولت باید زمینههای همکاری مشترک برای مردم را ایجاد کند بنابراین مردم باید محور اشتغالزایی قرارگیرند.
انتهای پیام/ج