سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آیت‌الله علم‌الهدی مطرح کرد؛

شادی جوان در تامین اشتغال است یا فسق و فجور و ناهنجاری خیابانی

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: شادی جوان را باید در اشتغال و ساماندهی زندگی جوان جستجو کرد نه در فسق و فجور و ناهنجاری‌های خیابانی.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه مشهد در جوار بارگاه منور رضوی اظهار داشت: بحث ما در زمینه شیطان‌شناسی از نگاه قرآن و وسوسه شیطان بود نکته مورد توجه در بحث وسوسه شیطان این است که آیا وسوسه شیطان یک جریان عمومی است و شامل همه انسان‌ها است و یا اینکه صرفاً بر افراد خاصی مستولی است.

وی گفت: ابزار اجرایی وسوسه شیطان بر افراد چیست؟ بر هر کسی که شیطان مسلط است وی را می‌تواند وسوسه کند. در سوره مبارکه نحل خداوند متعال مردم را به دو دسته تقسیم می‌کند دسته نخست کسانی هستند که شیطان بر آنها مسلط نیست و شیطان قدرت وسوسه آنها را ندارد. سلطه شیطان بر کسانی نیست که اینها ایمان دارند یعنی خدا را باور کرده‌اند، اگر کسی خدا را باور کرد دیگر شیطان بر وی مسلط نیست.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی تصریح کرد: در معنای توکل مفسران عنوان کرده‌اند توکل این است که زمام کار را از دست خود خارج کرده و به غیر واگذار کنید، زمانی به یک قدرت و زمانی به یک پول و سرمایه‌دار توکل می‌کنید، توکل به خدا یعنی انسان خود را به خدا واگذار کند و اجازه دهد خداوند امور وی را تدبیر کند و مدیریت خود را به خدا واگذار کند.

علم‌الهدی در ادامه با اشاره به ایام ماه شعبان و فضیلت این ماه بیان کرد: میلاد مسعود امام زمان(عج) در این ماه قرار دارد برحسب رسمی که در سال‌های گذشته در مشهد متداول بوده راهپیمایی منتظران ظهور برگزار می‌شود که دو جهت و دو عنوان دارد عنوان نخست عرض تبریک به ساحت ولایتمدار امام هشتم(ع) است.

وی با اشاره به اینکه امام هشتم(ع) توجه دادن شیعه را به مهدی(عج) به عنوان یک نقطه عطف قرار داده‌اند تصریح کرد: دعایی که در قنوت نماز جمعه مقید هستیم بخوانیم دستور و روایت امام هشتم(ع) است.

خطیب جمعه مشهدمقدس اظهار کرد: بنابراین این مراسم برای عرض تبریک خدمت امام هشتم(ع) است جهت دومی که راهپیمایی صبح نیمه شعبان در مشهد دارد این است که این یک نماد است از تکلیف ما و نمادی است از وظیفه ما وظیفه و تکلیف ما این است که دنبال آقای خود به راه بیفتیم.

علم‌الهدی تصریح کرد: شرایطی که امروز در دنیا به وجود آمده شرایط خاصی است این راهپیمایی نماد این حرکت به سمت پیدا کردن امام زمان(عج) است و اگر دنباله روی ایشان باشیم موفق می‌شویم در این مراسم صبح نیمه شعبان در میدان شهدای مشهد برای تکریم و تعظیم میلاد امام زمان(عج) حتماً شرکت کنند.

وی در ادامه با اشاره به ولادت حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان اظهار داشت: علت نامگذاری این روز به نام روز جوان این است که در جامعه انقلابی ما الگوی جوان، حضرت علی اکبر(ع) است حضرت علی اکبر(ع) با چه خصوصیتی الگوی جوان بوده است ایشان در میان قبیله بنی هاشم زیبا بودند و قد و قامت رعنایی داشتند آیا این زیبایی جمال و این رعنایی ملاک بوده است ملاک همان چیزی است که خود سیدالشهدا(ع) فرمودند. ایشان در حرف و عمل از همه مردم به پیامبر و رسول الله(ص) نزدیک‌تر بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: الگوی جوان ما در این زمان حضرت علی اکبر(ع) است و چگونه می‌توان در جامعه انقلابی خود نماد علی اکبر(ع) نشان دهیم امروز باید این نماد دقیقاً به وجود بیاید و رسالت فرهنگی متولیان فرهنگی نظام ما این است که جوان با الگوی علی اکبر(ع) تربیت شود جوان با الگوی ایشان محسن حججی است یا جوانان کوچه لادن و نسترن است، جریان فرهنگی ما دنبال ساخت و پرداخت چه جوانی باید باشد جوانی که فقط در بی بند و باری و آزادی ناهنجار و در اجرا و جسارت همه میولات نفسانی‌اش در صحنه زندگی اجتماعی باشد و یا جوانی که از تمام ویژگی جوانی‌اش این است که در دفاع از دین تا جایی می‌رود که لبه تیز وی را تهدید می‌کند و وی می‌خندد دستگاه‌های فرهنگی ما باید چطور جوانی را تربیت کنند محسن حججی یا جوان عیاش، بی بندوبار و ناهنجار.

امام جمعه مشهد با اشاره به اینکه در جنگ هستیم و جبهه و دشمن با ما در حال جنگ است تاکید کرد: مدافع ما در عرصه نبرد جوان ما است و دشمن می‌خواهد جوان ما را بگیرد و دو نقشه برای جوان ما دارد یک نسخه و نقشه برای دختران و زنان ما و یک نقشه برای مردان و جوانان ما نقشه دشمن برای دختر جوان، حیازدایی و عفت‌زدایی و نقشه برای مردان جوان و پسران جوان ما، غیرت زدایی است.

وی افزود: در این نقشه دشمن که با این دو چیز می‌خواهد جوان ما را نابود کند، مسئولان فرهنگی ما متولی چه چیزی هستند و چه باید بکنند اینکه برخی مسئولان ارشاد و مدیران شهری و هنرمندان دم از شادی جوان بزنند آن هم در بی بند و باری و هرزگی و کنسرت و فسق و فجور این گونه جوان تربیت می‌شود شادی هم نیست. با کنسرت و موسیقی و فسق و فجور خیابانی، جوان شاد نمی‌شود. این یک آبنبات چوبی است برای شادی جوان. جوان، عقل و شعور دارد و تحصیلکرده است شادی این‌ها در ساماندهی و زندگی و اشتغال و درآمد است. یک نظرسنجی کنید چه جوان بی دین و چه جوان دیندار از آنها بپرسید اینکه به یک زندگی صمیمی برسند شادی بیشتری دارند یا زمانی شاد هستند که فاقد این زندگی باشند و در یک برنامه مبتذل موسیقی ناهنجار و در یک بیبند و باری قرار گیرند؟

علم الهدی گفت: از خود این جوان بپرسید شادی این جوان در چیست؟ در بی‌سامانی زندگی است؟ در دل ناهنجاری‌های خیابانی فرورفتن است؟ یا اینکه شادی وی در انتخاب زندگی و همسر است؟ شادی در کدام است؟ اگر متولی شادی جوان هستید، این گونه آن را تامین کنید. اینکه جوان نه پول و درآمد داشته باشد و بگوئیم شادی، این سر جوان را بند کردن است. باید الگوی علی اکبر(ع) در جامعه انقلابی ایجاد کرد.

وی با اشاره به اینکه نسخه مقام معظم رهبری تولید داخلی است افزود: در مسئله نقش کارگران در تولید داخل، هفته آینده عرایضی دارم؛ امروز قشر کارگر ما، قشر جوان ما است، مقام معظم رهبری می‌گویند "حمایت از کالای داخلی" این فرمایش، بخشی متوجه مردم است اما بخش عمده متوجه مسئولان نظام و متولیان نظام است. همین روزها و ساعت‌ها در تهران نمایشگاه لوازم آرایشی به وجود آمده که غیر از غرفه کالای داخلی، چندین غرفه خارجی دارد.

علم الهدی تصریح کرد: اولاً لوازم آرایش چقدر در جامعه ما ضرورت دارد؟ نمایشگاه لوازم آرایشی که جزو ضروریات نیست درست کردید و در این نمایشگاه تولیدکننده خارجی را آوردید و کنار تولیدکننده داخلی قرار دادید و کالای باکیفیت خارجی را مقابل این قرار دادید که تولید داخلی را سرکوب و کشور بازار مصرف لوازم خارجی شود؟ این کار صحیحی است؟ این دهن کجی به رهبری نیست؟ رهبری می‌فرمایند حمایت از کالای داخلی و شما بازار درست می‌کنید و لوازم خارجی که بار فرهنگی هم دارد می‌آورید؟

خطیب جمعه مشهدمقدس افزود: فرمانده ستاد اقتصاد مقاومتی از این نمایشگاه خبر دارد یا خیر؟ در ستاد اقتصاد مقاومتی جایگاه این نمایشگاه کجاست؟ عکس‌های نمایشگاه را ببینید. دختر 12 و 13 ساله را بردن داخل این نمایشگاه و آشنا کردنش با این لوازم چه جوانی را تربیت خواهد کرد؟ علاوه بر بار فرهنگی، بار اقتصادی نیز دارد و کیفیت کالای داخلی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

علم الهدی بیان کرد: وقتی می‌گوئیم نفوذ است می‌گویند چرا می‌گوئید نفوذ یقیناً این کار وزیر و معاونش نیست اما در میان سیل مشاوران عامل نفوذی نیست؟ در زمانی که آمریکا و اروپا به دنبال تشدید تحریم و برچیدن سفره برجام هستند این نمایشگاه چه توجیهی دارد؟ توجیه اقتصادی دارد ستاد اقتصاد مقاومتی در کشور چه می‌کند؟

انتهای پیام/ز

آیت الله علم الهدی در نماز جمعه مشهد

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.