وی با بیان اینکه آورد رودخانه شاهپور به شدت کاهش یافته است تصریح کرد: نگرانی از تامین آب از رودخانه شاهپور کازرون افزایش یافته چرا که آبدهی این رودخانه کاهش قابل توجهی داشته است.
مدیرعامل آبفای استان بوشهر با بیان اینکه با هر طریق ممکن باید با کمآبی زندگی کنیم افزود: با توجه به منابع موجود تامین آب استان بوشهر نباید توقع برای جبران کمبود آب ایجاد شود و خوشبختانه با مصرف بهینه میزان آب تولیدی و توزیع شده جوابگوی نیاز مشترکان است.
یاکیده با تاکید بر توجه به اصلاح الگوی مصرف آب گفت: تولید سرانه به ازاء هر نفر در استان بوشهر افزون بر ۲۷۰ لیتر است که با مدیریت مصرف میتوان سرانه مصرف را از ۲۰۰ لیتر به ۱۱۹ لیتر به عنوان استاندارد تعیین شده ۱۴۰ لیتر با ۱۵ درصد هدررفت، رساند.
وی با تاکید بر تفکیک آب مصرفی فضای سبز و شستشو از آب آشامیدنی گفت: این مهم در دستور کار قرار دارد که اجرای این پروژه ابتدا از دستگاههای اجرایی و شهرداریها آغاز میشود و سپس به سایر مناطق تسری مییابد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از اجرای طرح نکاشت در حاشیه رودخانه شاهپور کازرون خبر داد و افزود: برای تامین بخشی از آب آشامیدنی مورد نیاز استان بوشهر از رودخانه شاهپور کازرون، طرح نکاشت اجرایی شده تا خللی در آب آشامیدنی که از این رودخانه تامین و به استان بوشهر منتقل میشود وارد نشود.
یاکیده از اجرای طرح نوسازی شبکه آبرسانی شهرها خبر داد و با بیان اینکه برای جلوگیری از هدر رفت آب برنامهریزی ویژهای شده است تصریح کرد: در سفر وزیر نیرو به استان بوشهر این مهم مورد توجه ویژه قرار میگیرد که با پیگیری اعتبار و نوسازی شبکه آبرسانی بخشی از هدر رفت آب از شبکه آبرسانی کاهش مییابد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آب استان بوشهر، استفاده از شیرهای کاهنده مصرف آب را از دیگر راهکارهای کاهش مصرف آب دانست و تاکید کرد: با برنامهریزی انجام شده امسال شیرهای مصرف کاهنده در دستگاههای اجرایی و معابر عمومی جایگزین شیرهای معمولی میشود که در مدیریت مصرف تاثیرگذار است.
یاکیده با اشاره به اینکه یکهزار کیلومتر شبکه آبرسانی شهرها نیاز به نوسازی دارد تصریح کرد: سه شهر بوشهر، دالکی و جم که بیشترین هدر رفت آب از شبکه آبرسانی دارد در اولویت اصلاح و نوسازی قرار میگیرد.
انتهای پیام/م