حسین فتاحی درگفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، اظهار داشت: شرایط خاص آب و هوایی و خاک مناسب، زودرس بودن گل محمدی در آران و بیدگل و همچنین جلوگیری از آفات موجب شده که گل محمدی در آران و بیدگل دارای اسانس مطلوبی باشد.
وی ابراز داشت: هم اکنون ۱۱ واحد صنعتی و سنتی گلابگیری در شهرستان فعال است که کار گلابگیری را در شهرهای آران و بیدگل، نوش آباد، ابوزیدآباد و روستای یزدل و محمد آباد انجام می دهند.
مدیر جهاد کشاورزی آران و بیدگل تاکید کرد: برداشت گل از اواسط فروردین ماه از ۳۰ هکتار از مزارع و گل خانه های کویر آران و بیدگل آغاز شده است و تا پایان اردیبهشت ماه نیز ادامه دارد.
وی افزود: پیش بینی می شود امسال بیش از ۱۰۰ تن گلاب ناب از ۳۰ هکتار گل برداشت شده در شهرستان گرفته شود.
فتاحی از برنامه ریزی جهت افزایش سطح زیر کشت و جایگزینی این محصول با سایر محصولات پرمصرف آب خبر داد و گفت: طبق پیش بینی ها سطح زیر کشت این محصول تا سال ۱۴۰۴ به ۱۰۰ هکتار افزایش می یابد.
انتهای پیام/م