وی افزود: در این چند سال از مهمانان تقریباً سرشناس و مدیران جشنوارههای مختلف برای حضور در این رویداد هنری دعوت شده است که با این فعالیت ها، شرایطی ایجاد می شود که آنها می توانند فیلم های ایرانی را تماشا کنند.
این کارگردان سینما تاکید کرد: با توجه به تعداد زیاد جشنواره ها و فیلم ها این اتفاق به ندرت برای فیلمسازان ایرانی رخ می دهد که بتوانند در رویدادی به طور متمرکز توجه مدیران فستیوال ها و پخش کنندگان خارجی را به سمت فیلم خود معطوف کنند.
طالبی اضافه کرد: افرادی که به این جشنواره دعوت می شوند تقریبا از افراد سرشناس هستند که می توانند روی فیلم یک فیلمساز تاثیر بگذارند؛ بنابراین جشنواره جهانی فیلم فجر به ویژه برای جوانان، فضای خوبی است که بتوانند آثارشان را در بازار فیلم و بخشهای مختلف به دیگران نشان بدهند.
کارگردان «قول» برای بهتر شدن جشنواره پیشنهاد داد: به نظرم باید محل میزبانی حرفه ای برای جشنواره هایمان داشته باشیم. از سوی دیگر باید ارتباط بین افراد بین المللی حاضر در این جشنواره با فیلمسازان ایرانی بیشتر شود. باید با برگزاری جلسات مشترک این فضا بیشتر شکل بگیرد؛ زیرا گاهی اوقات مهمانان می آیند اما فقط به بخش هایی که به آن دعوت شده اند، سر می زنند.
وی در پایان بیان کرد: باید روی بخش بازار و استقبال از آن بیشتر کار کنیم. با همه این صحبت ها باید بگویم کاری که در این چهار سال میرکریمی به عنوان دبیر انجام داده، باعث شده است آبرویی برای سینمای ایران خریداری و دوباره روی سینمای ایران تمرکز شود تا افراد بدون هر نوع جناح بندی به جشنواره بیایند، فیلم ها را ببینند و بخرند.
انتهای پیام/