وی ادامه داد: مرکز کتاب پژوهی تنها مرکز تخصصی کتاب در ایران و حتی در جهان است؛ یعنی ما در هیچ جای دیگری چنین مرکزی را نداریم و هر آنچه که در این مجموعه گردآوری شده فقط به کتاب مربوط می شود.
بادینلو تصریح کرد: در این کتابخانه چند گروه منبع داریم. یک سری منابع، مجلات نوشته شده درباره کتاب است. به عنوان مثال مجلاتی قدیمی و حتی جدید را که کتاب معرفی می کند در این مکان گردآوری می کنیم. پایان نامه های مربوط به کتاب، نقاشی، فهرست انتشارات، عکس های قدیمی و جدید، اسناد، نسخه خطی، پوسترها، کاتالوگ ها، اعلان نامه ها، بریده های جراید، همه اینها با موضوع کتاب هستند که ما در اینجا نگه داری می کنیم. همچنین مطالبی هم درباره چاپ، نشر صحافی، قوانین کتاب، سانسور کتاب و تاریخ کتاب در کتاب پژوهی موجود است.
وی خاطرنشان کرد: 70 کتاب براساس منابع اینجا چاپ شده کتابی به نام «تاریخ تحول نشر» تالیف عبدالحسین آذرنگ که امسال برنده جایزه کتاب سال شد، از منابع این مرکز تالیف شده است. این مکان کوچک است، اما منابع غنی دارد. به طور کل پژوهشگران، دانشجویان و کسانی که درباره کتاب و تاریخ کتاب به دنبال مطلبی هستند، می توانند از این مرکز استفاده کنند.
انتهای پیام/