فواید گوجه سبز
طعم گوجه سبز ترش است و در مصرف آن باید کمی احتیاط کرد. این میوه، برای اولین بار در کشور فرانسه کاشت شد و ارزش غذایی بالایی برای مردم آن منطقه داشت، سپس به تدریج در سراسرجهان کشت شد.
گوجه سبز، یک گونه آلوی وحشی با میوه های سبز و بومی آسیای صغیر است. گوجه سبز حاوی مقدار زیادی پروتئین، چربی (روغن)، انواع کربوهیدرات ها و نمک های معدنی، اسید های ارگانیک سبز شامل اسید سیتریک، اسید مالیک، تانیک اسید، اسید بنزوئیک، اسید تارتاریک و غیره است و این مواد خواص گوجه سبز را برای رفع تشنگی، تحریک اشتها و از بین بردن خستگی دو چندان می کند.
بیشتر بخونید: خواص شگفتانگیز گوجهسبز که تاکنون نمیدانستید!
میزان مصرف گوجه سبز بستگی به شرایط سیستم گوارشی افراد دارد و در هر حال مصرف بالای آن می تواند سبب دل درد و یا نفخ شدید شود. به همین دلیل توصیه می شود گوجه سبز را همراه با آب مصرف کنید.
به طور کلی ارزش غذایی سبب خواص گوجه سبز شده است و در 100 گرم از آن حدودا چهل کیلو کالری انرژی موجود است و با مصرف هر 100گرم گوجه سبز، حدودا 5 درصد ویتامین آ، 5 درصد کلسیم، 2.1 درصد ویتامین ب، 5 درصد آهن، 1.9 درصد ویتامین ب 2 (ریبوفلاوین)، 2.8 درصد نیاسین، 13 درصد ویتامین ث، 2 درصد فسفر و 3.6 درصد پتاسیم برای هر فرد تامین می شود.
تفاوت گوجه سبز و آلوچه
اصطلاح گوجه سبز در میان افراد رایج شده و در حقیقت اسم صحیح آن آلو سبز است . گوجه سبز و آلو سبز از نظر ظاهری هم کاملا با هم فرق می کنند. گوجه سبز، همان گوجه کال و نارس است که دارای دانه های ریز زیاداست و آلو سبز به صورت تک دانه و آلوی نارس و خام است.
گوجه سبز دارای خواص و فواید درمانی بی شماری است که برای سلامتی افراد در هر گونه اختلال و بیماری مفید است. مصرف گوجه سبز سبب تنظیم اسید معده می شود و برای پیشگیری از بیماری های خطرناکی مانند سرطان، اثرات پیشگیری کننده ای دارد و باعث کاهش و تنظیم چربی خون و مبارزه با انواع عفونت ها می شود.
همچنین یکی از خواص گوجه سبز بازسازی سلولی و تاخیر در روند پیری است. گوجه سبز حاوی فیبر مناسبی است که سبب تنظیم و بهبود عملکرد دستگاه گوارش و حرکت روده می شود. ویتامین C موجود در گوجه سبز همان آنتی اکسیدان موثر در برابر بیماری ها است.
منبع: نبض ما
انتهای پیام/