سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کوفته شویدباقلا

کوفته شویدباقلا یکی از غذا‌های خوشمزه محلی ایران است که طرز تهیه آن را در این مطلب آموزش خواهیم داد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،کوفته شویدباقلا یکی از غذاهای خوشمزه محلی ایران است که طرز تهیه آن را در این مطلب آموزش خواهیم داد. همراه ما باشید.

مواد لازم :

برنج:یک لیوان
شوید خرد شده:100 گرم
پیاز:2 عدد
تخم مرغ:3 عدد
گوشت چرخ شده:350 گرم
زرد چوبه نمک و فلفل:به میزان لازم
باقلا:یک پیمانه
آبلیمو:2 قاشق غذاخوری
روغن:به میزان لازم
طرز تهیه کوفته شویدباقلاطرز تهیه :

ابتدا برنج و باقلا را جداگانه نیم پز کرده و آبکش کنید. اگر از شوید خشک استفاده می کنید. چهار قاشق کفایت می کند. اگر شوید تازه بود تقریبا یک لیوان می شود.

برنج نیم پز و باقلا و شوید را با نمک و فلفل و زردچوبه و نصف پیاز رنده شده را در ظرفی بریزید و تخم مرغ ها را یکی یکی شکسته و به همراه گوشت چرخ کرده به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید.

بقیه پیاز ها را خرد و در روغن سرخ کنید و نمک و فلفل و زردچوبه بریزید و سه لیوان آب اضافه کرده و بگذارید جوش بیاید.

از مواد کوفته به اندازه یک نارنگی برداشته و آن را در دست گلوله کنید و داخل آب در حال جوش بیندازید. همه مواد را به همین ترتیب آماده کنید و بگذارید با حرارت ملایم کوفته ها پخته شود.

در نهایت آبلیمو را اضافه کنید و وقتی آب آن تبخیر و کوفته ها پخته شد، در ظرف مناسبی کشیده و با نان سنگک تازه از مهمانان خود و اعضای خانواده پذیرایی کنید.

نکات تکمیلی در مورد کوفته شویدباقلا

کوفته شویدباقلا جزو دلمه و کوفته میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .

کوفته شویدباقلا را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع:نمناک

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، دانستی ها
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.