سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ترشی مخلوط و خانگی خوشمزه

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مواد لازم برای تهیه ترشی مخلوط و خانگی خوشمزه و طرز تهیه آن توضیحاتی را داد.

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره  اهمیت ترشیجات اظهار کرد: ترشیجات موادی هستند که در برنامه غذایی افراد جایگاه ویژه‌ای دارند؛ اشخاص باید در تهیه مواد اولیه و مصرف ترشیجات احتیاط کنند؛ استفاده متعادل از ترشیجات همراه با غذا موجب بهتر شدن طعم غذا می‌شود.

وی درباره عوارض ناشی از زیاده روی در مصرف ترشیجات بیان کرد: طبع ترشیجات سرد است و از سوی دیگر استخوان‌ها هم مزاج (طبع) سرد و خشک دارند بنابراین افراط در مصرف آنها می‌تواند فرد را مستعد ابتلا به بیماری‌هایی مانند آرتروز، ساییدگی مفاصل و استخوان‌ها و پوکی استخوان کند.

عظمایی افزود: افراد مسن طبع سرد دارند و اگر ترشیجات را هم در فصل سرد میل کنند دچار مشکلات استخوانی می‌شوند.

وی با بیان اینکه مصرف ترشیجات در دوران قاعدگی ممنوع است، یادآور شد: مصرف زیاد ترشیجات اشتهای کاذب افراد را افزایش می‌دهد و موجب بروز چاقی در افراد می‌شود؛ اشخاص در تهیه ترشیجات بهتر است از سرکه‌های خانگی استفاده کنند.


بیشتر بخوانید: طرز تهیه «ترشی بندری» خانگی در کمترین زمان 


مواد لازم برای تهیه ترشی مخلوط و خانگی


گل کلم                                                                              یک کیلو
کلم سفید و بنفش                                                            مجموعاً ۵۰۰ گرم
کرفس ترد                                                                           پنج ساقه

پیاز ریز                                                                               ۲۰۰ گرم
موسیر                                                                                 ۲۰۰ گرم
هویج فرنگی                                                                        چهار عدد
فلفل‌دلمه‌ای                                                                        یک عدد
سیر خرد شده                                                                     هفت حبه
سیب ترشی                                                                         ۱۰۰ گرم
سبزیجات (ترخون، شوید و مرزه خشک شده یا تازه)       به مقدار لازم
پودر گلپر                                                                             به مقدار کم


بیشتر بخوانید: چای ترش درمان غلظت خون 


طرز تهیه ترشی مخلوط و خانگی

 کلم‌ها، هویج، سیب ترشی، فلفل دلمه‌ای، ساقه کرفس و پیاز را به خوبی بشویید سپس صبر کنید تا آب آنها کشیده شود.

 مواد را در قطعاتی کوچک خُرد کنید و داخل ظرفی مناسب بریزید.

 موسیر، نمک و سبزیجات معطر خُرد شده را به سایر مواد اضافه کنید.

 سرکه سیب خانگی را به مواد بیفزایید سپس درب ظرف را محکم ببندید و آن را در مکان مناسبی قرار دهید تا ترشی به خوبی جا بیفتد؛ حدود یک ماه بعد، ترشی آماده مصرف است.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار سلامت ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.