ایراندوست با اشاره به اینکه محصولات تراریخته صرفنظر از اینکه تغییرات ژنتیکی در دانه یا بعضی از آنها ایجاد شده آلودگیهای غذایی را چندبرابر کرده است، افزود: کشورهایی که در زمینه تراریخته تحقیقات علمی و دانشگاهی دارند، همگی از ورود محصولات تراریخته به کشورشان جلوگیری به عمل کردهاند؛ زیرا برای مردم خویش ارزش فراوانی قائل هستند.
وی با اشاره به اینکه کشورهایی که در زمینه محصولات تراریخته تحقیقات گستردهای دارند مردم خود را از مشکلات اینگونه موادغذایی مطلع میکنند، تأکید کرد: در برخی از کشورها محصول تراریخته به منظور صادرات تولید میشود اما متأسفانه چند سالی است، با واردات بیرویه کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات زمینه عقیم شدن انسانها افزایش پیدا کرده است، به طوری که قبل از ورود کودهای شیمیایی و ناپاک، زمینهای کشاورزی با کودهای حیوانی محصولات طبیعی و با کیفیت تولید کرده که نه تنها بیماریساز نبوده، بلکه دانه و بذر و محصولشان درمانگر بسیاری از بیماریها بود.
وی با اشاره به اینکه دانههای محصولات طبیعی و سالم برای استفاده از زمینهای کشاورزی در سال بعد زراعی مورد استفاده قرار میگرفت، افزود: امکان استفاده از دانه و بذر محصولات تراریخته برای سال بعد زراعی وجود ندارد، زیرا این بذر عقیم شده و ارزش باروری برای کشت سال آینده ندارد و کشورهای مصرف کننده مجبور هستند هرسال این نوع دانه و بذر را از دیگر کشورها وارد کنند.
ایراندوست با اشاره به اینکه محصولات تراریخته انسان را عقیم میکند و به همین دلیل هر روز شاهد گسترش موسسات رویان به دلیل کاهش سرعت و شتاب اسپرم در مرد و تنبلی کیست تخمدان و رحم هستیم، اظهار کرد: مسئولان ذیربط کشت محصولات تراریخته را باعث عقیمی افراد و اختلالات ژنتیکی میشود و با تصویب قانون به وسیله نمایندگان مجلس دولت در وزارت کشاورزی ملزم به اجرای اقدامات مفید در زمینه تحقیقات و تولید موادغذایی سالم شده است.
انتهای پیام/