وی یادآورشد: برای تامین نیازمندی دستگاههای اجرایی از جمله آموزش و پرورش نیز باید با خرید کالای ایرانی زمینه تحقق شعار سال را فراهم کرد.
استاندار بوشهر گفت: توسعه کتابخانههای کلاسی در مدارس روستایی باید در اولویت کار فرمانداران باشد.
گراوند افزود: فرمانداران در این راستا از ظرفیت دهیاریها برای راه اندازی کتابخانه کلاسی در مدارس روستایی استفاده کنند.
وی با اشاره به بزرگداشت هفته معلم افزود: دستگاههای اجرایی و فرمانداران با استفاده از ظرفیت دستگاههای اجرایی شهرستان در هرچه بهتر برگزار کردن برنامه هفته بزرگداشت مقام معلم با آموزش و پرورش همکاری کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهرنیز گفت: از چهار هزار و ۴۰۰ کلاس دوره ابتدایی این استان ۴۴۰ کلاس معادل ۱۰ درصد با اولویت کلاسهای روستایی مجهز به کتابخانه کلاسی میشود.
ناصر کرمی افزود:باتوجه به اینکه کتابخانههای کلاسی دوره ابتدایی به ویژه مدرسههای روستایی و کم جمعیت از لحاظ داشتن کتابهای به روز فقیر هستند براساس دستورالعمل وزارتی تقویت این کتابخانهها در دستور کار قرار گرفته است.
وی یادآورشد: در زمان حاضر ۴۰ درصد کلاسهای دوره ابتدایی استان بوشهر دارای کتابخانه کلاسی هستند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهرگفت: با اجرای این طرح تلاش میشود کتابخانههای مدارس روستایی و مدارس کمجمعیت استان که در گذشته با فقر منابع روبرو بودند با کتابهای مورد علاقه دانشآموزان تجهیز شوند.
وی برآورد هزینه کتابخانه برای هر کلاس را پنج میلیون ریال عنوان کرد و افزود: در هر کتابخانه ۱۰۰ جلد کتاب به روز و مورد نیاز دانش آموزان پیش بینی شده است.
کرمی گفت: شش میلیارد و ۳۲۰ میلیون ریال اعتبار برای راه اندازی کتابخانههای کلاسی استان و خرید کتاب برآورد شده است.
وی گفت: تقدیر و تجلیل از فرهنگیان دارای ابتکار ویژه از جمله برنامههای هفته معلم در استان بوشهر است.
وی ادامه داد: آیین تجلیل و تقدیر از فرهنگیان استان بوشهر ۱۵ اردیبهشت برگزار میشود.
کرمی تجلیل از معلمان برتر، دیدار با خانواده شهدا، عیادت از بیماران فرهنگی، برگزاری مسابقه کتابخوانی، برگزاری مراسم روز جوان و تقدیر از آموزش دهندگان سواد آموزی برتر را از جمله برنامههای هفته معلم عنوان کرد.
انتهای پیام/م