در این جلسه نمایندگان عمدتا سوالهایی از زاکربرگ پرسیدند و او به خوبی از پس جواب دادن به آنها برآمد اما وقتی سناتورهای آشنا به مسائل فناوری از او سوالات تخصصی پرسیدند جواب های زاکربرگ چندان قانعکننده نبود .
در ادامه به بخشی اعترافات زاکربرگ در سنای آمریکا میپردازیم :
زاکربرگ عنوان کرد که تعدادی از کارمندان او به دلیل دخالت روسیه در انتخابات آمریکا توسط ماموران ویژه مورد مصاحبه قرار گرفتند.
طبق این دستور العمل، شرکتها موظف به حفظ دادههای کاربران هستند و فقط در صورت توافق کاربر میتوانند آنها را به اشتراک بگذارند. به همین خاطر یکی از سناتورها این موضوع را مطرح کرد که به دلیل دسترسی شرکت کمبریج آنالیتیکا، فیسبوک این قانون را نقض کرده است. زاکربرگ این موضوع را رد کرد. او در پاسخی نه چندان قانع کننده گفت: حتی اگر سیستمهای فیسبوک به وضوح معیوب بودهاند، کاربران به ظاهر از لحاظ فنی موافق آن هستند. ما نحوهی کار سیستم را مفصلا شرح دادهایم و کاربران در هنگام ثبتنام این موضوع را پذیرفتهاند.
زاکربرگ در همین زمینه گفت: «بهطور کلی، ما اعتقاد داریم که مدل مبتنی بر تبلیغات، بهترین مدل ممکن برای ماست. اما ایدههایی مانند ارائهی نسخهی پولی را در نظر گرفتهایم». اگرچه او در نهایت گفت این موضوع به معنای حذف نسخهی رایگان فیسبوک نخواهد بود.
در هنگام ایجاد اکانت جدید در شبکههای اجتماعی، کاربران با انبوهی از اسناد حقوقی مواجه میشوند. زاکربرگ در این رابطه گفت: «میدانیم که بیشتر کاربران این قوانین را نمیخوانند، اما هرکسی، این فرصت را دارد که قوانین را بخواند و با آگاهی کامل اکانت خود را ایجاد کند.»
زاکربرگ گفت فیسبوک همچنان دارد رسوایی شرکت کمبریج آنالیتیکا را بررسی میکند و اینکه چه افراد دیگری به دادههای کاربران دسترسی داشتهاند. او در ادامه گفت: «ما اطلاعات به خصوصی از دیگر تلاشهای این کشورها نداریم.»
دیک در بین از زاکربرگ پرسید که آیا می تواند نام هتلی که شب را در آنجا گذرانده و یا کسانی که در هفته گذشته با آنها پیام ردوبدل کرده است را بگوید؟ با امتناع مدیر فیسبوک از پاسخ دادن به دربین گفت: مسئله همین است، احترام به حریم خصوصی افراد!
سناتور تد کروز نماینده حزب جمهوری خواه تگزاس او را الگوی فراگیر تعصب و سانسور سیاسی بیان کرد اما مدیرعامل فیسبوک نتوانست جواب قانع کننده ای بدهد.
اتهای پیام/