سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان؛

حذف مدارس سمپاد تا پیش از فراگیر شدن طرح شهاب، به تعویق بیفتد

شورای تببین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان با صدور بیانیه‌ای بر ضرورت به تعویق افتادن حذف مدارس سمپاد تا پیش از فراگیر شدن طرح شهاب تاکید کرد.

به گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شورای تببین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان با صدور بیانیه‌ای بر ضرورت به تعویق افتادن حذف مدارس سمپاد تا پیش از فراگیر شدن طرح شهاب تاکید کرد.

متن این بیانیه به شرح زیر است:
اعتقاد به ضرورت تحول همه جانبه در نظام آموزش و پرورش، امری اساسی در دستیابی به چشم انداز‌های ترسیم شده‌ی سند تحول بنیادین می‌باشد.
بدیهی است برای طراحی نظام تحول مبتنی بر اصلاحات ساختاری و محتوائی، توجه به اولویت ها، زمان شناسی، موقعیت سنجی و شجاعت در تصمیم گیری از الزامات اولیه است.

آسیب شناسی شیوه‌ی پذیرش (آزمون) مدارس سمپاد در طول سالیانی که در متن اصلی برنامه‌ی کلان آموزش و پرورش قرار گرفته است نشان می‌دهد در کنار تمامی نقاط قوت چشم گیر، نقاط ضعف قابل توجهی نیز همراه خود دارد.

بررسی آسیب ها، گواه این امر است که در مباحثی، چون انجام مقدمات آزمون تیزهوشان، برنامه ریزی درسی دانش آموزان سمپاد، ارائه برنامه‌های غیر آموزشی که با ماهیت فرهنگی در حیطه‌های روان شناختی، جامعه شناختی و تربیت بدنی ارائه می‌شود و هم چنین بازخورد‌های پس از اتمام تحصیل در مدارس سمپاد، شاهد معضلات و مشکلات فراوانی هستیم.

ضرورت اصلاح ساختار در این مهم مشهود است لکن اگر با تامل عمیقی صورت نپذیرد، خسارت‌های و جبران ناپذیری در پی خواهد داشت، به طوری که دستیابی به ثمراتی که اکنون به بار می‌نشیند نیز امکان پذیر نخواهد بود.
مسلما توجه به هوش و استعداد‌های فردی و تعالی هرچه بیشتر نیروی انسانی مورد نیاز کشور، از ضرورت‌های تعیین کننده در پیشبرد آینده‌ی سرزمین است؛ بنابراین ارزشیابی‌هایی که صورت می‌گیرد نیز باید تمامی جوانب هوش فردی و اجتماعی را بسنجد و تنها به ارزیابی تک بعدی هوش و استعداد نپردازد.

از طرف دیگر پرسشی که همواره ذهن دست اندرکاران امر تعلیم و تربیت را به خود مشغول کرده است اینگونه مطرح می‌شود که آیا ظرفیت مدارس موجود کشور منطبق بر اصول پرورش استعداد‌های فردی و اجتماعی دانش آموزان می‌باشد؟

آنطور که نمایان است یک بررسی اجمالی نشان می‌دهد برای تغییر گوشه‌ای از ساختار نظام آموزش و پرورش، نیازمند اندیشه‌ای همه جانبه و ارائه‌ی برنامه‌ای جایگزین است.

البته ناگفته نماند که پیاده سازی طرح شهاب، می‌تواند نوید بهاری تازه در دنیای تعلیم و تربیت نام بگیرد، مشروط بر آنکه بر طبل جامع‌تر کردن آن کوبیده و با همت اصیل تری به ورطه ظهورش برسانیم.

انتهای پیام/

بیانیه سیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان در خصوص حذف مدارس سمپاد

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.