سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دوست‌داران قهوه بخوانند؛

طرز تهیه موس قهوه

در مطلب زیر طرز تهیه دسری خوشمزه موس قهوه ارائه شده است را بخوانید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ موس قهوه یک دسر خوشمزه و مجلسی است که با قهوه تهیه میشود.

مواد لازم:

پودر ژلاتین: ۲ قاشق چای خوری
قهوه غلیظ (دم کشیده): یک پیمانه
تخم مرغ (زرده و سفیده جداشده): ۲ عدد
شکر: ۶ قاشق سوپ خوری
خامه فرم گرفته: ۲۰۰ میلی لیتر + یک چهارم پیمانه برای تزیین
دانه انار: برای تزیین
برگ نعناع: برای تزیین (در صورت تمایل)

طرز تهیه موس قهوه دسری خوشمزه:

۱. پودر ژلاتین را به قهوه غلیظ دم کشیده و کاملا خنک شده اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه کنار بگذارید و سپس هم بزنید تا پودر ژلاتین کاملا حل شود.

۲. زرده‌های تخم مرغ و شکر را در ظرف مناسبی آنقدر بزنید تا سبک و خامه‌ای شوند.

۳. مخلوط قهوه و پودر ژلاتین را اضافه و مخلوط کنید.

۴. سفیده‌های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه آنقدر بزنید تا پف کند و سپس به مواد اضافه و مخلوط کنید.

۵. دویست میلی لیتر خامه گرفته را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

۶. موس را در ظرف‌های سرو بریزید و حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.

۷. روی موس‌ها را با خام فرم گرفته، دانه انار و برگ نعناع تزیین کنید.

نکته:

برای تهیه قهوه غلیظ دم کشیده، سه قاشق سوپ خوری پودر قهوه را به همراه یک پیمانه آب سرد روی حرارت ملایم قرار دهید و قبل از این که آب شروع به جوشیدن کند، ظرف را از روی حرارت بردارید.

منبع:ماهنامه کیک و شیرینی

انتهای پیام/

دسری خوشمره  موس قهوه

برچسب ها: آشپزی ، خواندنی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.