سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه یک غذای دریایی متفاوت

اگه ترس از بوی بد میگو نباشه، میشه غذا‌های خیلی متنوع و خوشمزه‌ای رو با میگو درست کرد. مثل دستور غذای امروز که یه کتلت لذیذ با میگو هستش و بهتون پیشنهاد میکنم بدون ترس از بدبو شدنش حتما درستش کنین.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،اگه ترس از بوی بد میگو نباشه، میشه غذاهای خیلی متنوع و خوشمزه ای رو با میگو درست کرد. مثل دستور غذای امروز که یه کتلت لذیذ با میگو هستش و بهتون پیشنهاد میکنم بدون ترس از بدبو شدنش حتما درستش کنین چون راه بوگیریشو بهتون میگم تا بتونین از یه کتلت لذیذ، خوشبو و خوش طعم لذت ببرین…

مواد لازم:

۴۰۰ گرم میگو خام
۳ عدد سیب زمینی
۲ الی ۳ عدد تخم مرغ
۱ عدد پیاز
آرد گندم به مقدار لازم
آرد سوخاری به مقدار لازم
پودر دارچین در صورت تمایل
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه کتلت میگو

مراحل تهیه :

برای درست کردن کتلت خوشمزه مون اول از همه باید سیب زمینی رو بپزیم.
برای اینکه بوی زهم میگو از بین بره کافیه داخل یه قابلمه آب و مقداری نمک بریزین و وقتی جوش اومد میگو هارو هم اضافه کنین تا حدود ۵ دقیقه با آب بجوشن و بعد میگو هارو آبکش کنین.
حالا میگو هایی که نیم پز شدن رو داخل غذا ساز میریزیم.
و بعد غذاسازو چند پالس میزنیم تا میگوها کاملا ریز ریز بشن. بهتره میگو هارو در چند مرحله و کم کم داخل غذاساز بریزیم تا خوب پودر بشن.
بعد پیاز رو با سایز ریز رنده کرده و بعد آبش رو کاملا میگیریم تا بعدا کتلت وا نره.
حالا سیب زمینی پخته رنده شده، میگو، نمک، فلفل و زرچوبه رو هم به پیاز اضافه میکنیم بهتره تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه کنیم و مواد رو هم بزنیم تا مایه کتلت خیلی شل نشه.
در صورت تمایل و برای خوشبو تر شدن کتلت میتونین کمی پودر دارچین هم به مواد اضافه کنین.
در نهایت مواد رو با قاشق هم میزنیم و بعد در صورت لزوم کمی آرد گندم یا آرد سوخاری بهش اضافه میکنیم تا خوب منسجم بشه.
حالا مایه کتلت رو ورز میدیم تا منسجم و یکنواخت بشه و کتلت موقع سرخ شدن وا نره.
وقتی مایه کتلت سرد شد تکه تکه ازش بردارین و با دست گلوله کرده و بعد هم گردش کنین.
حالا هر دو طرفش رو به آرد سوخاری آغشته کنین.
داخل یه ماهیتابه روغن بریزین و وقتی روغن داغ شد حرارت رو ملایم کرده و کتلت هارو داخلش بذارین. احتیاجی نیست در ماهیتابه بسته بشه.
اجازه بدین تا هر دو طرف کتلت با حرارت ملایم خوب سرخ و طلایی بشه و بعد از ماهیتابه درشون بیارین و روی دستمال بذارین تا روغن اضافیش بره.
حالا کتلت خوشمزه و خوش عطر ما حاضره … نوش جان

منبع:دونفره

انتهای پیام/

طرز تهیه کتلت میگو

برچسب ها: آشپزی ، دانستنی ها
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.