وی ادامه داد: هماهنگی های خوبی با سازمانها و نهادها داریم و بیش از 70 سازمان و نهاد با ما همکاری دارند. تاکنون در بخش های عمرانی و ایمنی زیر ساختی و فنی کارها را جلو برده ایم و امیدواریم که تا 5 اردیبهشت ماه همه فضاها آماده شود.
صفری درباره نقل مکان نمایشگاه کتاب از شهر آفتاب به مصلی گفت: جلسات متعددی را با مسئولین ارشد شهرداری تهران داشتیم. یک سری نیازها از سوی ستاد نمایشگاه اعلام شد و مکاتبه ای صورت گرفت؛ در نهايت همه به این توافق رسیدیم که یک دوره جابجایی را داشته باشیم تا مشکلات نمایشگاه شهر آفتاب برطرف شود. این یک تنفس بود که آن فضا را آماده کنند و در سالهای بعد نمایشگاه به شهرآفتاب برگردد.
صفری افزود: ویژگی مصلی این است که در مرکز شهر بوده و دو ایستگاه مترو در جنوب و شمال مصلی قرار گرفته است. این کمک میکند که مردم از حمل و نقل عمومی برای دسترسی به نمایشگاه استفاده کنند. ضمن اینکه اتوبوس هایی هم تعبیه شده و با پلیس راهور جلسات متعددی برگزار کردیم که قرار شد به رفت و آمد مردم كمك كنند.
وی بيان كرد: مشکلاتی هم در مصلی خواهیم داشت، اما پیش بینی انجام شده که شرکت مترو ضمن کاهش سرفاصله قطارها، قطار خالی ارسال کند. در آن ايام میادین مختلف پایانه اتوبوسرانی تعبیه شده و در حقیقت مجموعه حمل و نقل عمومی به کمک نمایشگاه می آیند. این قول را گرفته ایم که با کمترین ترافیک و بیشترین تسهیلات، حمل و نقل عمومی در ایام نمایشگاه انجام شود.
صفری با اشاره به مهمان ويژه عنوان كرد: امسال مهمان ویژه نمایشگاه صربستان خواهد بود و شهر مهمان هم شهر تونس است که اعلام آمادگی کرده اند. همچنين تاکنون 2500 ناشر داخلی و 500 ناشر خارجی هم ثبت نام کردند و در مجموع نزدیک به 3 هزار ناشر داخلی و خارجی حضور دارند.
وی خاطرنشان كرد: در شبستان اصلی که نقطه ثقل نمایشگاه است، ناشران عمومی قرار گرفته اند و در طبقه همکف در نیم طبقه شبستان بازار جهانی و کشورها هستند. همچنین در رواق غربی طبقه همکف ناشران آموزشی جایابی می شوند. در رواق شرقی طبقه همکف در قسمت صحن، ناشران کودک قرار خواهند گرفت و در طبقه منهای یک رواق شرقی، ناشران خارجی حضور دارند. در ضلع جنوبی نمایشگاه هم ناشران دانشگاهی قرار می گیرند.
انتهای پیام/