سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان خبر داد؛

اختصاص بخشی از اسکله «شهید بهشتی» به کشتی‌های بزرگ صیادی

مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان گفت: بخشی از اسکله «شهید بهشتی» چابهار با توافق سازمان بنادر به پهلوگیری کشتی‌های بزرگ صید صنعتی با ظرفیت بیش از ۲ هزار تن اختصاص می‌یابد.

هدایت‌الله میرمرادزهی مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، گفت: راهبرد شیلات افزایش بهره‌وری در میزان صید و درنتیجه افزایش اشتغال‌زایی در صنعت صیادی است؛ سیستان و بلوچستان بیشترین میزان صید صنعتی و تجاری ایران را دارد و عمده ماهی کارخانه‌های بزرگ ایران از این استان تأمین می‌شود، بنابراین سیستان و بلوچستان و سواحل مکران نقش عمده‌ای در تحقق این راهبرد شیلات دارند.

وی افزود: ما در حال حاضر تنها از ۲۵ درصد ذخایر دریا برداشت می‌کنیم که یکی از راهبرد‌های شیلات افزایش استحصال و بهره‌وری از دریا و آب‌های اقیانوسی با اعزام کشتی‌های بزرگ صید صنعتی با ظرفیت بیش از ۲ هزار تن است.

مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان تصریح کرد: ۹ بندر صیادی چابهار و کنارک به دلیل عمق آبخور پایین قابلیت پهلوگیری کشتی‌های بزرگ صید صنعتی را ندارند و تنها لنج‌ها و شناور‌های فایبرگلاس و چوبی ما با ظرفیت ۵۰ تا ۱۲۰ می‌توانند در این بنادر پهلوگیری کنند.

میرمرادزهی اضافه کرد: با توجه به راهبرد افزایش میزان بهره‌وری در صید و لزوم اعزام و پهلوگیری کشتی‌های بزرگ صید صنعتی در چابهار و کنارک به‌عنوان قطب صید و صیادی ایران، ۷۰۰ متر اسکله را در بندر شهید بهشتی از سازمان بنادر و دریانوردی برای پهلوگیری این کشتی‌ها درخواست کردیم.

وی گفت: البته سال گذشته هم چندین مرتبه یک کشتی بزرگ صید صنعتی با ظرفیت ۲ هزار تن در بندر شهید بهشتی تخلیه شد که افزایش قابل‌توجهی در میزان صید، اشتغال‌زایی و تأمین کارخانجات تن ماهی داشت.

وی افزود: ما به‌دنبال این هستیم که رفت‌وآمد این کشتی و کشتی‌های بزرگ صید صنعتی در چابهار با اهتمام سازمان بنادر و اختصاص یک اسکله مجزا برای پهلوگیری شناور‌های بزرگ صیادی در بندر شهید بهشتی چابهار دائمی شود که موافقت سازمان بنادر را نیز در پی داشته است.

مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: امسال تاکنون، صیادان سیستان و بلوچستان بیش از ۲۳۰ هزار تن برداشت از دریا داشتند که با توجه به اینکه هنوز ۲ ماه به فصل دریا روی مانده رشد ۱۰ درصدی را در میزان صید نسبت به سال گذشته شاهد بودیم و همچنان هم مانند ۲ سال گذشته رتبه اول میزان صید و صیادی را در بین بنادر کشور دارا هستیم.

انتهای پیام/ع

صیادان سیستان و بلوچستان بیش از ۲۳۰ هزار تن برداشت ماهی از دریا داشتند

برچسب ها: شیلات ، سازمان بنادر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.