سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خشکسالی و کم آبی بر افزایش نرخ گوشت قرمز تاثیرگذار است

رییس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان با بیان اینکه نرخ گوشت در اصفهان گران نشده است، گفت:خشکسالی و کم آبی بر افزایش نرخ گوشت قرمز تاثیرگذار است.

رضا انصاری در  خصوص افزایش نرخ گوشت در  گفت و گوی اختصاصی گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، ، اظهار کرد: با وجودی که به دلیل برخی بی ثباتی ها، نرخ گوشت در پایتخت افزایش یافته است، اما در حال حاضر هیچ گونه افزایش قیمتی در بازار گوشت اصفهان وجود ندارد و همانند سال گذشته گوشت قرمز فروخته می شود.
وی در خصوص نوسانات نرخ ارز و تاثیر آن بر گرانی گوشت، گفت: اصفهان تا دقیقه 90 مقابل افزایش نرخ گوشت مقاومت خواهد کرد، چرا که شرایط اقتصادی کشور به گونه ای نیست که بتوان نسبت به افزایش قیمت ها اقدام کرد.
رییس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان با بیان اینکه متاسفانه وارد شدن دلالان به بازار ارز تا حدودی منجر به گرانی گوشت در کشور شده است، افزود: گرانی دلار به طور غیر مستقیم بر افزایش قیمت دام تاثیر می گذارد.
وی با بیان اینکه اصفهان در تامین دام سنگین خود کمبودی ندارد و دام خود را به شهرهای دیگر صادر می کند، اظهار کرد: به دلیل ذائقه مردم اصفهان، در تامین دام سبک دچار کمبود هستیم که این نیاز از طریق واردات تامین می شود.
انصاری با تاکید بر اینکه به طور قطع خشکسالی و کم آبی بر افزایش نرخ گوشت قرمز تاثیرگذار است، گفت: البته نوسانات نرخ دلار نیز بر گرانی قیمت گوشت بی تاثیر نیست، چرا که احتمال صادرات دام زنده در این شرایط وجود دارد.
وی هم چنین به قیمت انواع گوشت در اصفهان اشاره کرد و افزود: در حال حاضر هر کیلو گوشت گوسفندی مخلوط در اصفهان بین 42 تا 43 هزار تومان، گوشت گوساله 40 هزار تومان، گوشت شتر بین 45 تا 46 هزار تومان و گوشت درجه دو بدون استخوان گوسفندی 40 هزار تومان است.
 
انتهای پیام/ س

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.