مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: غنی سازی صنایع لبنی و روغنهای خوراکی به ویتامین D با هدف کاهش سوء تغذیه در حال انجام است.
عبداللهی با اشاره به اینکه امروزه میزان وسیعی از انواع ریزمغذی ها تحت عنوان سبد غذایی در بین گروههای پرخطر توزیع میشود، ادامه داد: ویتامین D یکی از کمبودهای موجود در بین ایرانیان است، در همین راستا وزارت بهداشت طرح غنیسازی مواد غذایی مانند آرد و روغن را با این ویتامین آغاز کرده است.
وی تاکید کرد: مطالعات پایلوت در خصوص کمبود ریزمغذی و ویتامینها در بین مردم حاشیه شهرها و مناطق محروم در حال انجام است و غنیسازی صنایع لبنی به ویژه ماست و شیر و حتی روغنهای خوراکی به ویتامین D در اولویت کارهای وزارت بهداشت قرار دارد.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اینکه غنیسازی روغن به ویتامین D بر اساس پروتکل و دستورالعمل در حال تدوین است تا کمبود این ویتامین در بین مردم به ویژه در حاشیه شهرها و مناطق محروم از بین برود، افزود: بر اساس شعار سازمان بهداشت جهانی مبنیبر اینکه سلامت برای همه است، اقدامات خوبی برای دسترسی بیشتر مردم به تغذیه و مواد غذایی سالم در حال انجام است و دفتر تغذیه وزارت بهداشت ایستگاههای مشاوره تغذیه را در سراسر کشور با هدف کنترل وزن و اندازهگیری قد و وزن برپا کرده است.
وی یادآور شد: افرادی که در مناطق محروم و حاشیه شهرها دچار سوءتغذیه شده باشند به مراقبتهای سلامت معرفی می شوند تا از آنها مراقبتهای تغذیهای انجام شود.
انتهای پیام/