وی اظهارکرد: در طول اجرای برنامه سلامت نوروزی در استان بوشهر یکهزار و ۱۷۴ نمونه برداری مواد غذایی، ۶ هزار و ۲۲ سنجش با دستگاههای پرتابل، ۷۵ مورد بازدید از اماکن بین راهی و ۱۰ هزار و ۳۴۴ مورد کلرسنجی در سطح استان به وسیله بازرسان طرح سلامت نوروزی انجام شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: این اقدام برای نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی به وسیله بازرسان بهداشت محیط به طور مستمر انجام و با توجه به حساسیت موضوع در ایام نوروز تشدید میشود.
وی افزود: همشهریان میتوانند در صورت مشاهده اقلام تاریخ مصرف گذشته و مشکوک در مراکز عرضه مواد غذایی موارد را از طریق شماره ۱۹۰ سامانه مدیریت ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای پیگیری بازرسان بهداشت محیط اعلام کنند.
خواجه ئیان افزود: برنامه بسیج سلامت نوروزی از ۱۵ اسفند ماه سال گشذته تا ۱۵ فروردین ماه جاری با حضور ۱۶۲ نفر از بازرسان بهداشت محیط و حرفهای با هدف ارتقای امنیت و سلامت غذایی جامعه در استان بوشهر اجرا شد.
انتهای پیام/م