وی گفت: یکی از اقدامات کارشناسان بهداشت محیط در راستای نظارت بر آب آشامیدنی، سنجش میزان کلر آزاد باقیمانده در آب آشامیدنی و تطابق آن با استانداردهای ملی به شمار میرود.
آخوندی افزود: اضافه کردن کلر به عنوان یک ماده گندزدا در آب آشامیدنی به منظور اطمینان از کیفیت آب، عدم وجود عوامل بیماریزا و پیشگیری از بروز آلودگیهای ثانویه ضروری و مورد تاکید است.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: در زمان اجرای برنامه سلامت نوروزی ۵۹۰ کلرسنجی از شبکههای تامین و توزیع آب آشامیدنی در شهرستان دیر به عمل آمده است که از این تعداد ۵۸ مورد نامطلوب شناسایی و گزارش آن به مسئولین مربوطه ارسال شد.
وی گفت: در همین مدت ۱۰۸ مورد نمونه برداری میکروبی آب و ۴۶ مورد نمونه برداری از مواد غذایی انجام شده است که تمامی نمونهها مطلوب گزارش شده است.
آخوندی در خصوص کشف و انهدام مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته در ایام نوروز تصریح کرد: تیمهای بازرسی در ایام نوروز مقدار ۲۳۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته کشف و معدوم کرده و در این مدت با ۱۲ دستفروش دوره گرد برخورد قانونی صورت گرفت.
انتهای پیام/م