وی ادامه داد: اجرای رسمی برنامه های تلویزیون تعاملی از اردیبهشت ماه آغاز به کار خواهد کرد و بیشترین تولیدات مربوط به آشنایی خانواده ها با آسیب های اجتماعی، نحوه برخورد با آن و چگونگی روش های درمانی است.
مدیر پروژه تولید برنامه های تلویزیون تعاملی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بخشی از برنامه های آموزشی مربوط به مدیران مدارس و مناطق می شود، گفت: تا پیش از شروع رسمی این تلویزیون خانواده ها می توانند به طور آزادانه از برنامه های این شبکه استفاده کنند اما بعد از رونمایی رسمی مخاطبان طبقه بندی شده و باتوجه به انواع آن، برنامه های متناسب با هر مخاطب نمایش داده خواهد شد.
علی اکبر زاده با اشاره به اینکه سطح آموزش های متفاوتی برای این تلویزیون تعاملی در نظر گرفته شده است، عنوان کرد: پایش مخاطبان را مورد توجه قرار داده ایم تا بر اساس اطلاعات کسب شده آموزش های بعدی در این شبکه را طراحی کنیم.
وی فضای این شبکه را کاملا تعاملی دانست و گفت: مخاطبان بعد از مشاهده برنامه ها می توانند نظرات خود را درباره برنامه پخش شده بیان کنند.
مدیر پروژه تولید برنامه های تلویزیون تعاملی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: برنامه های در نظر گرفته شده شامل سخنرانی، مصاحبه، داستان، موشن گرافی و برنامه های گفت وگو محور است.
انتهای پیام/