وی ادامه داد: البته برای تحقق این مهم، قاعدتا باید حمایتهای قانونی صورت بگیرد و بخش مهمی از این حمایتها توسط دولت با مصوبات قانونی و تسهیلات انجام میشود و یكی از تضمین هایی كه این موفقیت را به دنبال خواهد داشت، كیفیسازی است.
وزیر علوم تصریح كرد: لازمه فراهم شدن این مورد، از بعد فنی و علمی، شناخت ذائقه بازار جهانی است و از سوی دیگر شاخصهایی كه این ذائقهها را تامین میكند باید حتما شناخته شود، دانشگاهها و مراكز تحقیقاتی میتوانند در این مورد كمک كنند.
غلامی بیان كرد: حمایت مردم، گام اول تحقق شعار سال 97 است و باید همه ملت ایران به این حركت جدی پاسخ دهند، خرید ملی شاید ابتدا مهم جلوه نكند اما رونق واحدهای تولیدی و مراكز صنعتی است كه توان آنها را برای بهبود و ارتقا كیفی بهتر خواهد كرد.
وی درخصوص بخشنامه وزارت علوم به دانشگاههای كشور جهت تحقق حمایت از كالای ایرانی اظهار کرد: دانشگاهها هم بخشی از جامعه هستند، مدیران دانشگاهها هم باید مانند همه مدیران سطح كشور به حمایت از كالای ایرانی توجه داشته باشند.
غلامی گفت: در آموزش عالی انتظار داریم بخش تولید و صنعت به سمت دانشگاهها بیایند و از كمک های علمی دانشگاه ها استفاده كنند، در حال حاضر رویكردمان در حوزه آموزش عالی و وزارت علوم برای تحقق اجرای برنامهها این است كه از نظرات پیشكسوتان، صاحبنظران، مدیران و مسئولان مراكز بزرگ علمی كشور استفاده كنیم و این نشست هم در راستای تحقق همین رویكرد است و از تعدادی از صاحبنظران و روسای دانشگاهها دعوت شده است تا نظرات استادان اخذ شود.
وزیر علوم افزود: هدف ما این است كه برای اجرای برنامهها، زمینههای ضروری توجه به مسائل مهم را در تحقق این برنامهها از دیدگاه صاحبنظران و كارشناسان بكار بگیریم و برنامههایی كه در حوزه وزارت علوم در حال اجراست را در معرض نقد استادان قرار دهیم تا با رفع نقاط ضعف و به كارگیری نظراتی كه صاحبان تجربه ارائه میدهند، استفاده كنیم.
غلامی درباره ساماندهی كنكور و راهكار جایگزین برای ورود به دانشگاهها گفت: بخش اصلی توفیق و تحقق ساماندهی كنكور را در حیطه آموزش و پرورش میدانیم و نیاز است آموزش و پرورش ارزیابیهایش را به گونه ای انجام دهد كه ملاک انتخاب دانشگاهها برای دانشجویان خودشان باشد و نیازی به آزمون خاصی نباشد.
وزیر علوم یادآورشد: در آموزش عالی كشور، فقط دانشگاه پیام نور میتواند كلاس غیرحضوری برگزار كند و غیر از آن هیچ زیر نظامی نمیتواند بدون حضور در كلاس آموزش دهد و اگر این اتفاق صورت گیرد تخلف صورت گرفته است و مواردی كه گزارش شده بخش نظارت و ارزیابی با آنها برخورد كرده و میكند.
انتهای پیام/