وی در رابطه با تعداد ورزشکاران این هیئت گفت: ۴هزارو۲۶۰ ورزشکار سازمان یافته (بانوان: ۱۲۱۰ نفر و آقایان: ۳۰۵۰ نفر) در سطح استان زیر نظر هیئت روستایی و عشایری مشغول به ورزش هستند.
ارفعی پیرامون زیرساختها و امکانات ورزش روستایی در سطح استان زنجان اظهار کرد: با توجه به اینکه روستاهای ما دارای امکانات تفریحی خیلی کمی هستند یا اصلا امکاناتی ندارند ولی روستائیان دارای زمان آزاد بسیار زیادی هستند و جوانان روستا ها اکثرا ۶ ماه از سال کشاورزی میکنند و ۶ ماه دیگر سال بیکار هستند؛ بهترین راه برای پر کردن این زمان میتواند از طریق بازیهای بومی و محلی باشد.
وی ادامه داد:ما این بازیها را به دو بخش تقسیم کرده ایم بازیهایی که در فضای آزاد انجام میشوند و بازیهایی که در درون خانهها انجام میگیرند.
این مقام مسئول اضافه کرد: روستاهای بالای ۲۵۰۰ خانوار ما دارای سالن ورزشی هستند و در روستاهای با جمعیت کمتر، یک روستا به عنوان روستای مرکز انتخاب میشود و در آن سالن ورزشی ساخته و ۵ تا ۶ روستای اطراف از امکانات آن استفاده میکنند.
ارفعی درخصوص بودجه و امکانات این هیئت بیان کرد: متاسفانه بودجه ما اندک است، و بودجه سالانه ما بیشتر صرف خرید لوازم میشود. ما ۸ شهرستان داریم که این لوازم را به نسبت فعالیت بین این ۸ شهرستان و مرکز استان تقسیم میکنیم و آنها نیز این امکانات را بین دهستانها و روستاهای تابعه خود پخش میکنند.
دبیر هیئت روستایی و عشایری استان با بیان اینکه ۱۳۰ رشته ورزشی فعال در استان وجود دارد گفت: ۹ مورد اعزام به مسابقات کشوری نیز در رشتههای مختلف ورزشی در سال ۹۶ داشته ایم.
این مقام مسئول از دعوت ۵ ورزشکار زنجانی به اردوهای تیمهای ملی در سال گذشته خبر داد و گفت: نمایندگان شایسته استان موفق به کسب ۳۲ مدال رنگارنگ (۱۹ عدد برنز، ۶ عدد نقره، ۷ عدد طلا) از مسابقات و رشتههای ورزشی مختلف در سال گذشته شده اند.
ارفعی یادآور شد: در سال گذشته ۷ مورد مسابقات انتخابی و قهرمانی استان و ۴۰ همایش و جشنوارههای عمومی را به میزبانی هیئت برگزار نموده ایم.
انتهای پیام/ن