وی در ادامه به جوجهریزی انجام شده در مرغداریهای استان همدان در سال گذشته به تفکیک ماه پرداخت و بیان کرد: در فروردین ماه سال گذشته 2 میلیون و 37 هزار و 450 قطعه جوجهریزی در استان همدان انجام شد.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه سالانه 48 هزار تن تولید گوشت مرغ دارد و در این بخش رتبه۱۶ تولیدات کشور را داراست، ادامه داد: با توجه به میزان جوجهریزی انجام شده در شب عید مشکلی در تامین مرغ در بازار همدان وجود نداشت.
نظرپور با بیان اینکه در تیرماه 2 میلیون و 35 هزار و 320 قطعه، در مرداد ماه دو میلیون و 13 هزار و 190 قطعه و در شهریور ماه یکمیلیون و 998 هزار و 970 قطعه جوجهریزی در استان همدان انجام شد، تصریح کرد: سال گذشته در فصل تابستان در استان همدان 6 میلیون و 47 هزار و 480 قطعه جوجهریزی انجام شد.
وی با بیان اینکه در مهر ماه یکمیلیون و 897 هزار و 40 قطعه، در آبان ماه 2 میلیون و 71 هزار و 710 قطعه و در آذرماه 2 میلیون و 56 هزار و 570 قطعه جوجهریزی انجام شد، ادامه داد: سال گذشته در فصل پاییز 6 میلیون و 25 هزار و 320 قطعه جوجهریزی انجام شد.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه در دی ماه 2 میلیون و 357 هزار و 300 قطعه، در بهمن ماه 2 میلیون و 226 هزار و 900 قطعه و در اسفند ماه یکمیلیون و 991 هزار و 690 قطعه جوجه ریزی انجام شد، افزود: سال گذشته در فصل زمستان در استان همدان 6 میلیون و 575 هزار و 890 قطعه جوجهریزی انجام شده است.
انتهای پیام/ب