یک متخصص تغذیه مصرف آب هویج، سیب، کرفس، چغندر و جعفری را برای مبتلایان به عفونت موثر دانست و درباره طرز تهیه آن اظهار کرد: افراد دچار این عارضه باید ۲ عدد هویج متوسط، یک عدد سیب متوسط، ۲ عدد ساقه کرفس، ۱۰۰ گرم چغندر (لبو) و ۱۵ ساقه جعفری را داخل مخلوطکن بریزند و آب آنها را بگیرند؛ مقدار مصرف آب هویج، سیب، کرفس، چغندر و جعفری روزانه ۲ تا سه لیوان است.
طرز تهیه آب اسفناج، جعفری و پیاز
برای تهیه این آب سبزیجات باید ۱۵۰ گرم اسفناج، ۱۰۰ گرم جعفری و ۵۰ گرم پیاز را با هم در مخلوطکن بریزند و آب آنها را بگیرند؛ مبتلایان به عفونت میتوانند روزانه ۲ تا سه لیوان آب اسفناج، جعفری و پیاز را میل کنند؛ همچنین برای رفع عفونت میتوان مخلوط اسفناج، جعفری و پیاز را همراه با غذا میل کرد؛ این ترکیب خونساز بوده و علاوه بر ضدعفونی بدن موجب تصفیه خون هم میشود.
طرز تهیه آب شلغم، کاهو، اسفناج، جعفری و هویج
برای تهیه آب شلغم، کاهو، اسفناج، جعفری و هویج باید ۲ عدد شلغم متوسط، ۲ تا سه برگ کاهو، مقداری اسفناج، ۱۵ ساقه جعفری و یک عدد هویج متوسط را با هم در مخلوطکن بریزند و آب آنها را بگیرند؛ مبتلایان به عفونت میتوانند روزانه ۲ تا سه لیوان آب شلغم، کاهو، اسفناج، جعفری و هویج را میل کنند.
طرز تهیه آب زنجبیل، جعفری، سیب و هویج
برای تهیه این آب سبزیجات باید یک تکه زنجبیل تازه یا یکچهارم قاشق چایخوری پودر زنجبیل خشک، ۱۵ ساقه جعفری، یک عدد سیب متوسط و یک عدد هویج متوسط را با هم در مخلوطکن بریزند و آب آنها را بگیرند؛ مبتلایان به عفونت میتوانند روزانه ۲ تا سه لیوان آب زنجبیل، جعفری، سیب و هویج را میل کنند.
طرز تهیه آب جعفری، کرفس، هویج و سیر
افراد برای تهیه آب جعفری، کرفس، هویج و سیر باید ۱۵ ساقه جعفری، ۲ ساقه کرفس، ۲ عدد هویج متوسط و ۲ تا سه حبه سیر را با هم در مخلوطکن بریزند و آب آنها را بگیرند؛ مبتلایان به عفونت میتوانند روزانه ۲ تا سه لیوان آب جعفری، کرفس، هویج و سیر را میل کنند.
دمنوشهایی برای رفع عفونت بدن
افرادی که دچار عفونت بدن هستند باید یک قاشق غذاخوری از ترکیب گیاهان آویشن شیرازی، پونه کوهی، گل پنیرک، گل ختمی و اسطوخودوس را به همراه چهار لیوان آب در قوری بریزند و بگذارند به خوبی دَم بکشد؛ مبتلایان به عفونت میتوانند روزانه سه لیوان از این دمنوش را به همراه یک قاشق مرباخوری عسل میل کنند.
منبع: میزان
انتهای پیام/