به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ تب، درد مفاصل، کمردرد، عرق ریزش شبانه و درگیری مغز و کلیه و قلب در اثر این بیماری مشاهده می شود که گاهی درمان را پیچیده و طولانی می کند
بیماری از طریق تماس با دام به خصوص در افرادی که دام را در کنار منازل خود نگهداری می کنند، یا افرادی که به کار ذبح دام اشتغال داشته و یا افرادی که محصولات دامی سنتی را استفاده می کنند، منتقل می شود
لبنیات تازه دام که به صورت غیر بهداشتی تهیه می شود، خطر ابتلا به بیماری را افزایش می دهد
این بیماری از دام به انسان به صورت مستقیم در اثر تماس نزدیک با دام منتقل می شود
تب مالت در شیوه انتقال غیرمستقیم از طریق محصولات و فرآورده های دامی به انسان منتقل می شود
چنانچه نکات بهداشتی در هنگام نگهداری دام رعایت شود و محصولات دامی بهداشتی و پاستوریزه مصرف شود، احتمال ابتلا به بیماری بسیار کم خواهد شد
انتهای پیام/د