وی گفت: نمایشگاه کتاب تهران در طول سه دهه برگزاری تاثیرات فرهنگی خود را داشته است و به عنوان بزرگترین رویداد فرهنگی کشور با محوریت کتاب شناخته می شود و همه ساله بازدیدکنندگان از شهرها و استانهای دیگر در این نمایشگاه حضور می یابند.
صالحی در عین حال تصریح کرد: جنبه بینالمللی نمایشگاه کتاب تهران نیز در سال های اخیر تقویت شده است.
وی با تاکید بر اهمیت نمایشگاه کتاب تهران و نقش آن در اقتصاد نشر گفت: نمایشگاه کتاب تهران فرصتی برای اقتصاد نشر است و رویدادهای فرهنگی مختلفی همه ساله در حاشیه نمایشگاه کتاب تهران رخ میدهد. با در نظر گرفتن این موارد نمایشگاه کتاب تهران خارج از یک مسئولیت اداری و وزارتخانهای است، زیرا سالانه میلیونها نفر از نمایشگاه کتاب تهران بازدید میکنند و حضور مردم برای برگزارکنندگان نمایشگاه مسئولیت اجتماعی ایجاد میکند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به تقارن برگزاری نمایشگاه کتاب امسال با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: از این نظر نمایشگاه امسال از اهمیت افزون تری برخوردار است.
وی با تاکید بر استفاده مطلوب از زمان باقی مانده برای آمادهسازی زیرساختهای لازم برای حضور ناشران و مردم در نمایشگاه کتاب تهران گفت: باید فرصت باقی مانده را مغتنم بدانیم و از تک تک دقایق استفاده مطلوب شود. باید تلاش شود تا امکانات رفاهی قابل قبول برای بازدیدکنندگان و ناشران تامین شود.
صالحی در این بازدید از روند آماده سازی محل برگزاری سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از جمله طبقات رواق شرقی و غربی مصلای امام خمینی (ره) که برای نخستین بار در نمایشگاه امسال مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت، بازدید کرد.
گفتنی است؛ در این بازدید محسن جوادی معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مدیران و دست اندرکاران این وزارتخانه و سازمان ها و نهادهای برگزار کننده حضور داشتند.
انتهای پیام/