سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه یک دمنوش بهاری برای لاغری سریع

گزنه خواص زیادی دارد و مناسب بهار است از این گیاه غافل نشوید و از خواص دم کرده آن بهره ببرید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه  خبرنگاران جوان؛ برای بهتر کردن طعم دمنوش گزنه می‌توانید، به ازای هر مشت گزنه، یک تکه زنجبیل بگذارید و همراه دو تا سه عدد لیوان آب، دم و میل کنید. دم‌کرده گل قاصدک نیز به کاهش اشتها کمک می‌کند. برای مصرف کافی است، به ازای یک مشت بسته گل قاصدک، چهار لیوان آب جوش و کمی نبات (برای بهتر کردن طعم آن) دم کنید.

برای این که کلسترول و قند ناشی از خوردن آجیل و تنقلات عید را کاهش دهید، یک مشت بسته جو دوسر را با چهار لیوان آب جوش حدود ۳۰ یا ۴۰ دقیقه دم کنید و در طی روز بنوشید.

این نکته مهم را فراموش نکنید که برای حفظ خواص دمنوش‌ها باید آن‌ها را گرم بنوشید. دمنوش گرم طعم بهتری دارد و تازه‌تر می‌ماند. بعلاوه جذب و هضم آن راحت‌تر است.

منبع:میزان

انتهای پیام/

طرز تهیه دم کردن دمنوش گزنه

برچسب ها: تغذیه ، اخبار سلامت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.