رحیمی در شرح این خاطره در اینستاگرام نوشت:
"مرداد و شهریور گذشته مدتی را در شرق آفریقا گذراندم، سفری پر از تجربیات و درسهای فراموش نشدنی. یکی از خاطرات این سفر اما بی ربط با نام سال جدید نیست.
شبی در دارالسلام میهمان یکی از تجار شیعه بودیم، میزبان به افتخار حضور ما تعدادی از شیعیان تانزانیایی را هم دعوت کرده بود که تقریبا همه شان ۳ ویژگی مشترک داشتند؛ اهل فعالیت تجاری گسترده(بیزینس من)، فعال فرهنگی و اجتماعی و در نهایت دوستدار انقلاب اسلامی. پس از شام گعده ای ۲-۳ ساعته داشتیم از اوضاع شیعیان در افریقا گرفته تا جنگ سوریه و ... اواسط بحث موضوع انقلاب اسلامی و ولایتمداری وسط کشیده شد دقایقی بعد جمع ۱۰ نفره ایرانی در گوشه رینگ بودیم و برای سوالات متعدد آنها درخصوص کوتاهی مان در انجام وظایف نسبت به انقلاب پاسخ قانع کننده ای نداشتیم ضربه نهایی را اما وقتی زدند که گفتند مگر "آقا" امسال را سال "اقتصاد مقاومتی" ننامیده اند، پس چرا کار ویژه ای در این حوزه نکرده اید؟ چرا برای تقویت اقتصادتان تلاش نمی کنید؟ چرا اهل تجارت و صادرات نیستید؟ چرا در بازار آفریقا حضور ندارید و ... بعد هم خودشان از کارهای اقتصادی شان گفتند و تاثیری که این قوت مالی در حمایت از محرومین و گسترش شیعه انقلابی در شرق آفریقا داشته.
چند شب بعد باز هم به همراه آن دوستان میهمان یکی دیگر از محبین اهل بیت بودیم؛ یکی از تجار سرشناس تانزانیا که در حوزه های مختلف فعال بود و در یک قلم نمایندگی یکی از برندهای معروف خودروساز را در این کشور برعهده داشت.
پس از شام دوباره گعده برقرار شد و در ابتدا میزبان از علاقه اش به انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن گفت و از لزوم حمایت از انقلاب. سخن میزبان به اینجا که رسید یکی از جوانان تانزانیایی که عجیب عاشق ایران بود و دوستانش او را "حاج قاسم سلیمانی" خطاب می کردند، آرام و طوریکه کسی متوجه نشود گفت از او بپرس شما که عاشق ایرانی چرا حجم تجارتت با ایران کم است؟ چرا خودروی ایرانی وارد نمی کنی؟!! گویی این سوالی بود که مدتهاست ذهنش را مشغول کرده اما فرصت یا جرات طرحش را نداشته جالب بود که این سوال تقریبا به ذهن هیچکدام از ایرانی های حاضر در جلسه نرسیده بود.
همین را از میزبان پرسیدم، پاسخهای مختلفی داد از جمله اینکه تولیدکنندگان ایرانی بازار جهانی را نمی شناسند و متناسب با آن محصول تولید نمی کنند، ضمنا قوانین بازرگانی ایران برای صادرات و واردات دست و پا گیر است و ... خلاصه آنکه اگر مانند حاج قاسم تانزانیایی روی کالای ایرانی تعصب داشته باشیم فردای اقتصاد، جامعه و سیاست مان خیلی بهتر از امروز خواهد بود."
انتهای پیام/