سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی

کارشناسان بهداشت محیط بر اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در تعطیلات نوروز نظارت ویژه ای دارند.

سیامک شمس نماینده معاونت بهداشتی در ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛  گفت: همزمان با فرا رسیدن سال نو و تعطیلات نوروزی، از سوی گروه‌های ثابت و سیار کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه، بازدید و نظارت ویژه‌ای از اماکن و مراکز تهیه و توزیع موادغذایی، انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه تاکنون ۱۳ هزار و ۸۲۴ فعالیت بهداشتی از سوی کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه انجام شده، افزود: بازدید از اماکن بین راهی، محل‌های اسکان نوروزی و کمپ ها، کنترل و نمونه برداری آب آشامیدنی و آموزش به مسافران، از فعالیت‌های کارشناسان بهداشت محیط، است.

شمس ادامه داد: ۳۴۹ بازدید و بازرسی از مراکز و اماکن بین راهی، ۲۱۰ بازرسی مشترک با دستگاه‌های دیگر، ۱۸۶ مورد معرفی مراکز و اماکن مختلف به مراجع قضایی، هزار و دوازده مورد صدور اخطار بحرانی و غیر بحرانی، ۲۶ مورد تعطیلی محل‌های متخلف، ۱۷۶ نمونه برداری مواد غذایی و ۲ هزار و ۷۱۳ مورد سنجش با تجهیزات پرتابل، از سوی کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه، انجام شد.

وی اضافه کرد: در این روز، ۱۰ هزار و ۴۳۳ کیلوگرم مواد غذایی غیر بهداشتی از سطح عرضه جمع آوری و معدوم و سه هزار و ۳۰۵ مورد کلرسنجی نیز انجام شده است.

نماینده معاونت بهداشتی در ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه، یادآور شد: کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شیراز، به صورت شبانه روزی برای حفظ سلامتی هموطنان به ویژه در ایام تعطیلات نوروز، تلاش می‌کنند.
انتهای پیام/ر

نظارت  بر اماکن و مراکز تهیه و توزیع موادغذایی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.