سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پوره باقلای خوشمزه+عکس

در مطلب زیر می توانید طرز تهیه پوره باقلای ارائه شده را مشاهده کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛از نظر متخصصان طب سنتی، پوره باقلا می‌تواند مثل یك «اكسپكتورانت» طبیعی در بدن عمل کرده و به از بین بردن اخلاط و دفع آنها از بدن كمك كند در ادامه می توانید طرز تهیه این باقلا خوشمزه را بخوانید:

مواد لازم:

باقلا: 500 گرم
پیاز (ریز خردشده): یک عدد
روغن زیتون: 3 قاشق چای خوری
شکر: یک قاشق چای خوری
لیموترش: نصف یک عدد
نمک: یک قاشق چای خوری
آب گرم: به مقدار لازم
مواد لازم تزیین:

روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
لیمو ترش (اسلایس شده): یک عدد
شبت (تازه): 4 الی 5 عدد

 

طرز تهیه:

باقلاها را در ظرف مناسبی قرار داده و روی آنها آب گرم بریزید، طوری که حدود چهار انگشت آب روی آنها را بگیرد و حداقل 2 ساعت کنار بگذارید تا خیس بخورند.
پیاز را در روغن زیتون تفت دهید. سپس باقلای از قبل خیس خورده را اضافه کنید و تفت دهید.

سپس آب را اضافه کنید (طوری که حدود 4 انگشت آب روی آنها را بگیرد). پس از اینکه آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و شکر، آب لیمو ترش و نمک را اضافه کنید.

اجازه دهید باقالی ها بپزند و نرم شوند و آب آن کاملا کشیده شود.


مواد را در مخلوط کن بریزید و به صورت پوره ای صاف و یکدست در آورید.

پوره به دست آمده را در قالب های دلخواه بریزید و به مدت 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس پوره را از قالب درآورید و به همراه روغن زیتون، شبت خردشده، برش های لیموترش سرو کنید.

منبع:برترین‌ها

انتهای پیام/

طرز تهیه پوره باقلا  بسیار خوشمزه و خاص

برچسب ها: آشپزی ، دانستنی ها
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.