به گفته وحید حسینی تهیهکننده و مجری برنامه تلویزیونی «دستپخت»، سری جدید و نوروزی دستپخت با تغییرات محتوایی و همچنین نگاه تخصصی و علمیتر با حضور کارشناسان و داوران جدید آشپزی و فضای غیراستودیویی به روی آنتن خواهد رفت.
در مرحله فینال نوروزی تلاش شده تا برنامه در سطح بالاتر علمی و با داوری دقیق و سخت تر، با دسته بندی غذاهای سنتی، ملل، فست فود و قنادی باشد. یکی دیگر از تغییرات برنامه تلویزیونی دستپخت، تعداد شرکت کنندگان و همچنین حضور تماشاگران در استودیو است. میز پخت رقبا از ۶ به ۳ نفر رسیده است و در هر برنامه حدود ۶۰ نفر تماشاچی برای تعاملی بیشتر با مخاطبان داریم. در مرحله فینال ۶ سرآشپز در رقابت یک ساله به مرحله نوروزی وارد شدند و این شش سرآشپز از ۲۹ اسفندتا ۱۳ فروردین با هم رقابت میکنند. دستپخت نوروزی هر شب حوالی ساعت ۲۰ و به مدت ۵۰ دقیقه پخش میشود.
انتهای پیام/