وی افزود:یک شرکت با داشتن ثبت ، شخصیت حقوقی داشته و می تواند در مناقصه ها و مزایده ها و پروژه هایی با مبالغ بسیار بالاتر حضور داشته باشد.
محمودی اصل تصریح کرد:مطابق اعلام بانک مرکزی در سال 95 حدود 80 درصد تسهیلات بانکی به شرکتها داده شده است و این موضوع نشان می دهد که شرکت های دارای مجوز رسمی می توانند از مزایای بیشتری در حوزه تسهیلات برخوردار شوند.
این کارشناس اقتصادی بیان کرد:همچنین مالیات شرکت های ثبت شده از طریق اداره مالیات بر درآمد شرکتها بسیار کمتر و حساب شده تر از اداره مالیات بر درآمد مشاغل و اصناف خواهد بود.
محمودی اصل تاکید کرد:در صورت ورشکستگی احتمالی ، از آنجا که شرکت شخصیت مستقلی از صاحبان آن دارد صرفا اموال به نام شرکت توقیف شده و بر خلاف حالت کسب و کار شخصی، هیچ کس نمی تواند اموال شخصی را توقیف و یا مدیران آن را بازداشت کند.
وی ادامه داد:نقل و انتقال سهام و یا خروج شریک از شرکت فقط با ثبت صورتجلسه تغییرات و طبق ضوابط خاصی و معمولا با موافقت سایر شرکا صورت می پذیرد. بر خلاف کسب و کار شخصی و سنتی که شریک تجاری هر زمان که اراده نماید بدون موافقت میتواند شراکت خود را بر هم زده یا سهم خود را به هر کس بخواهد انتقال دهد.
محمودی اصل با اشاره به کاهش ده درصدی مالیات شرکت ها در مناطق آزاد گفت:اگر شرکت دانش بنیان باشد و موفق به ارائه محصولی دانش بنیان در حوزه فناوری های نو شود از مالیات معاف بوده و از انواع تسهیلات و حمایت های دولت برخوردار خواهد شد.
کارشناس اقتصادی در خاتمه یادآور شد: اعضا و سهامداران شرکت می توانند از شرایط و معافیت های بیشتری استفاده کنند زیرا از نظر قانونی به تنهایی تاجر محسوب نمی شوند.
انتهای پیام/