وی ادامه داد: اگر افراد بعد از وقوع انفجار ناشی از مواد محترقه احساس وز وز و درد در گوش کردند، این مسئله نشان دهنده آسیب دیدن پرده گوش و سیستم شنوایی آنهاست که باید سریعا به متخصص گوش و متخصص شنوا سنج مراجعه کنند.
این شنوا سنج با اشاره به اینکه انفجار مواد محترقه باعث نشنیدن حرفهای اطرافیان در انسان میشود، افزود: صداهایی که بالاتر از فرکانس طبیعی است، صدمات جبران ناپذیر و غیر قابل برگشتی به سیستم شنوایی وارد میکنند و این مسئله در خصوص کودکان و سالمندان که زمینه کم شنوایی هم دارند، بیشتر صدق میکند.
دولت آبادی با بیان اینکه بهتر است افراد برای انجام کارهای ضروری خود در شب چهارشنبه سوری از محافظ شنوایی استفاده کنند، عنوان کرد: محافظ شنوایی از قالبهای ضد صوتی تشکیل شده است که جلوی صدای ورودی به گوش را میگیرد.
وی تاکید کرد: اگر افراد بیش از 15 دقیقه با صدایی بالاتر از 80 دسیبل قرار بگیرند، باعث افت شنوایی شده و صدمات جبران ناپذیری به سیستم شنوایی وارد میشود.
دولت آبادی یادآور شد: آستانه دردناکی افراد متفاوت است، اما به طور کلی مواجهه با صدای بلند بیش از 80 دسیبل خطر پارگی پرده گوش و افت شنوایی را در پی دارد.
انتهای پیام/