وی با بیان اینکه چهارشنبهسوری یک مراسم سنتی و آیین یادگاری چندین هزار ساله است، گفت: در گذشته برای شادی کردن و استقبال از نوروز و برای دفع بلاها و رسیدن به آرزوها در سال جدید، چهارشنبهسوری را جشن میگرفتند؛ در این جشن فالگوش نشینی، قاشقزنی و سفرههای رنگی مرسوم بوده است، اما این روزها نغمه خوش زردی تو از من، سرخی من از تو جای خود را به سر و صدای گوشخراش مواد محترقه داده است که نسبتی با روح زیبای این آیین ندارد.
عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه جشن زیبای چهارشنبهسوری تبدیل به جنگ خیابانی شده است، گفت: مهمترین عامل این اتفاق رویکرد مسئولان فرهنگی و اصرار به نادیده گرفتن جشنهای کهن و در مقابل قرار دادن این جشن با آیین دینی است.
وی نقش مدیریت شهری در این زمینه را اساسی دانست و گفت: تاکنون خدمات شهری و آتشنشانی اقدامات شایستهای در حفظ ایمنی بر عهده داشتند.
صدراعظم نوری با بیان اینکه این دستگاهها علاوه بر اینکه در حالت آمادهباش هستند، اقداماتی نظیر دعوت از اصحاب رسانه و افراد مورد علاقه مردم در پویش نه به چهارشنبهسوری خطرناک و احیای آیین کهن انجام دادهاند، گفت: این اقدامات باعث شده است که این سازمانها علاوه بر عملیاتی بودن به سازمانی کاربردی تبدیل شوند.
وی با تأکید بر اینکه تیر پیکان فعالیتها در سالهای اخیر، جبران خسارت و مقابله با بحران را نشانه رفته است، گفت: باید رویکرد را تغییر دهیم و بدانیم کاربست تمهیدات ایمنی و پیشگیرانه جوابگو خواهد بود.
صدراعظم نوری با بیان اینکه در شرایطی که آمار جهانی نشان از افسردگی نگرانکننده در مردم کشور ما دارد، گفت: نباید حتی کوچکترین شادیها را از مردم دریغ کنیم.
عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه اتفاقات چهارشنبهسوری غیرقابل پیشبینی نیست، گفت: باید با آمادگی لازم از حوادث دلخراش سالهای گذشته جلوگیری کنیم و برای این مهم باید تمامی سازمانهای مسئول با هم همکاری کنند.
انتهای پیام/