سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزشی برای طبخ ماهی شب سال تحویل

کارگاه آموزشی طبخ ماهی در شهرستان ساری برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، حسین پناهی رئیس اداره شیلات شهرستان ساری درحاشیه برگزاری کلاس آموزش طبخ ماهی که در مرکز خیریه غنچه‌های گل یاس این شهرستان برگزارشد، گفت:در این کارگاه آموزشی که با همکاری امور بانوان استانداری و با حضور بیش از ۵۰ نفر از بانوان شاغل در ادارات این شهرستان برگزار شد.

وی افزود: شرکت کنندگان با شیوه طبخ ۴ نوع غذا باماهی شامل: سوپ ماهی، گراتن ماهی، کاری پلو با ماهی و نیز کتلت ماهی آشنا شدند.

پناهی با تاکید بر فرهنگ سازی مصرف آبزیان و ترویج مصرف ماهی به عنوان غذای سلامتی و حفظ ارزش غذایی گوشت ماهی در آشپزی در بین خانواده‌ها گفت: یکی از راهکار‌های فرهنگ سازی در زمینه مصرف آبزیان، برگزاری جشنواره‌ها و دوره‌های آموزشی مختلف با رویکرد نحوه نگهداری و آماده کردن مواد اولیه مورد نیاز و نیز آموزش روش‌های نوین طبخ برای شهروندان و به خصوص مادران جامعه است.

انتهای پیام/آ

آموزش طبخ ماهی در ساری

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.