سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دستور پخت کیک دو رنگ، معروف به زِبرا کیک!

در این مطلب طرز تهیه کیکی دو رنگ، به سبک گوره خری، که به زبرا کیک معروف است را به شما آموزش داده ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،در این مطلب طرز تهیه کیکی دو رنگ، به سبک گوره خری، که به زبرا کیک معروف است را به شما آموزش داده ایم.


مواد لازم:

پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
ماست‏ (یا شیر) ۱ لیوان
آرد سفید ۲ لیوان
روغن ۱/۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
تخم مرغ ۴-۳ عدد


کیک دو رنگ(زبرا کیک)

طرز تهیه:

1-درون کاسه تخم مرغ را با وانیل و شکر مخلوط کنید حداقل سه دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه.سپس روغن و ماست(یا شیر) را اضافه کنید و مجدد مخلوط کنید تا مخلوط یکدست و نرمی داشته باشید.

2-آرد را چند بار الک کنید تا سبک شود سپس با بکینگ پودر مخلوط نموده و قاشق قاشق به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و با قاشق آرام و یکنواخت مخلوط نمائید.

3-مایه این کیک نه شله نه سفته.وقتی مایه کیک یکدست شد، به دو قسمت مساوی تقسیمش کنید.

4-بهتره دو قسمت رو در دو ظرف یک اندازه بریزید که مساوی بودنشون رو بهتر بتونید متوجه بشید.

5- ۳ قاشق پودر کاکائو رو به یکی از ظرفها اضافه کنید

6-و ۳ قاشق آرد هم به ظرف دیگه اضافه کرده مایه هر دو ظرف رو هم بزنید تا کاملا مخلوط بشند.مراقب باشید هیچ کدوم از ۲ ظرف رو بیش از حد هم نزنید که پف کیک میخوابه.

7-اضافه کردن آرد رو برای یکی کردن غلظت دو مایه میکنیم. اگه آرد به بخش سفید کیک اضافه نکنیم، در نهایت بخش کاکائویی کیک سنگین تر میشه و پایین کیک جمع میشه و کیک شکلی که باید داشته باشه رو نخواهد داشت.

8-کف قالب کیک را کاغذ روغنی بیندازید یا باروغن چرب کنید ۳ قاشق غذاخوری از مایه ساده کیک رو در وسط قالب بریزید. میتونید به جای ۳ قاشق غذاخوری مثلا از یک ملاقه استفاده کنید. ولی برای هر دو مایه کیک از قاشق یا ملاقه ی هم اندازه استفاده کنید.

9-بدون تکون دادن قالب ۳ قاشق از مایه کاکائویی رو درست وسط مایه ساده بریزید.مکث نکنید و همینطور یکی در میون از مایه های کیک وسط قسمت قبلی بریزید.

10-اصلا لازم نیست قالب رو تکون بدید یا تلاش کنید مایه کیک رو پخش کنید چون خودش به صورت اتوماتیک پهن میشه و قالب رو پر میکنه.مقدار کیک نباید از ۳/۴ (سه چهارم) قالب بیشتر باشد.

11-بعد از اینکه همه ی مایه کیک رو به صورت یکی در میون در قالب ریختید، میتونید با یه خلال دندون روش طرح ایجاد کنید.

12-به این صورت که از مرکز کیک خلال دندون رو به سمت بیرون بکشید و یا برعکس.

13-یا اینکه یکی در میون از مرکز به بیرون، و از بیرون به مرکز بکشید تا طرح قشنگی روش ایجاد بشه.

14-میتوانید بصورت نامنظم هم بریزید تا شکل های جالبی پس از پخت داشته باشید.

15-قالب کیک را درون فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت ۳۰ – ۴۰ دقیقه قرار دهید.

16-میتونید سر ۳۰ دقیقه کیک رو چک کنید.

17- ۲۰ دقیقه اول به هیچ وجه در فر یا مایکروفر رو باز نکنید.

18-بعد از ۴۰ دقیقه با خلال دندون وسط کیک بزنید. اگه خلال دندون تمیز بیرون بیاد یعنی کیک پخته.

19-کیک را پس از اماده شدن از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس از قالب خارج کرده و بصورت ساده یا تزئین شده سرو کنید.

سایر نکات:

1-مقدار شکر رو میتوانی تا یک لیوان نیم هم بریزید.

2-این کیک را توی قابلمه هم میتوان پخت که فقط کف قابلمه رو کمی چرب میکنید و روی شعله خیلی ملایم زیر قابلمه شعله پخش کن میذارید و روی در قابلمه دمکنی میذارید تا عرق در قابلمه روی کیک را خیس نکند.

منبع:وبسایت من آشپزم

انتهای پیام/

طرز پخت کیک دو رنگ، معروف به زِبرا کیک!

برچسب ها: دانستنی ها
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۶
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۳:۵۶ ۱۵ فروردين ۱۴۰۱
من امشب درست کردم اما نمیدونم چرا خیلی پف نکرد
ناشناس
۲۲:۵۴ ۲۸ تير ۱۴۰۰
ممنونم از شما امروز کیک و درست کردم با دستور خوب شما عالی شد
nazanin
۰۰:۳۳ ۲۳ خرداد ۱۴۰۰
من درست کردم احساس کردم اردش کمه بخاطر همین اردشو بیشتر کردم خیلی خوب شد
مروه
۰۰:۳۸ ۰۳ خرداد ۱۴۰۰
خیلی خوبه.
عالی من درست کردم عالی شد
مارال
۱۴:۱۳ ۰۶ اسفند ۱۳۹۹
این کیک خیلی خوبه من درست کردم عالی بود عااااااااااالی
دیانا
۲۳:۲۸ ۰۵ اسفند ۱۳۹۹
من که درست کردم بدبود
علی
۱۸:۲۹ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
عالییی
ناشناس
۲۰:۰۰ ۲۶ بهمن ۱۳۹۹
بسیار بسیار عالی دستور کیک بود ممنون
ناشناس
۱۶:۴۱ ۲۰ بهمن ۱۳۹۹
سلام میشه بجای شیرو ماست آب ریخت
ناشناس
۱۴:۲۶ ۱۸ بهمن ۱۳۹۹
خیلی ممنون
مانلی
۰۳:۱۷ ۱۳ بهمن ۱۳۹۹
ممنون از توضیحات کامل و بی سوال شما
میترا
۱۹:۴۹ ۱۵ دی ۱۳۹۹
خیلی عالی
عرفان
۱۱:۱۸ ۰۳ دی ۱۳۹۹
عالیه خیلی خوشم اومد
ناشناس
۲۲:۴۲ ۰۷ آبان ۱۳۹۹
باسلام. میشه توکیک پز برقی درست کنیم.
1/2 -لیوان روغن یعنی چقدر
اگه زحمتی نیست جواب من بدین. ممنون
فاطمه
۲۰:۳۲ ۲۹ آذر ۱۳۹۹
سلام عزیزم یعنی نصف لیوان یا پیمانت اون منظورش یک دوم هست
هدی خسروی
۲۰:۴۶ ۲۱ فروردين ۱۴۰۰
نصف لیوان میشه
ناشناس
۲۳:۴۸ ۰۲ شهريور ۱۴۰۱
بجای شیر و ماست اب میشه استفاده کنیم
الناز
۱۷:۰۵ ۱۱ مهر ۱۳۹۹
عاااااااااااالیه حرف نداره
هستی
۱۷:۵۰ ۱۰ شهريور ۱۳۹۹
من خیلی از این دستور پخت استفاده کردم
خیلی خووووووووبببه
عالی
ناشناس
۱۹:۵۸ ۲۸ مرداد ۱۳۹۹
عالی بود
غزل
۱۹:۰۱ ۲۵ مرداد ۱۳۹۹
فقللده‌بود‌واقعا‌راضیم
زهرا
۱۳:۲۸ ۱۳ مرداد ۱۳۹۹
من درست کردم خیلی خوب بود ‌ممنونم
ناشناس
۰۲:۲۶ ۱۲ مرداد ۱۳۹۹
عالی
ناشناس
۲۱:۱۹ ۰۴ مرداد ۱۳۹۹
ممنون
ناشناس
۱۴:۵۷ ۳۱ تير ۱۳۹۹
عالی ماکه درست کردیم
مهسا
۱۹:۰۲ ۲۳ تير ۱۳۹۹
برفکت
ناشناس
۱۸:۲۵ ۱۹ تير ۱۳۹۹
عالی بود. ممنون
کیکی
۱۹:۱۵ ۰۹ تير ۱۳۹۹
کیک من سوخت چیکار کنم
ناشناس
۲۳:۳۸ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
عالی
نسترن
۰۰:۱۴ ۱۷ خرداد ۱۳۹۹
عالی بود
ناشناس
۲۱:۲۳ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
من ۲ لیوان ارد داشتم خونه واقعا درست کردم و خیلی خیلی خوشمزه بود=_=
ناشناس
۱۷:۴۷ ۲۰ خرداد ۱۳۹۹
لا لالا
ناشناس
۱۹:۲۴ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
خیلی خوب هست ممنون
ناشناس
۱۳:۵۶ ۰۱ خرداد ۱۳۹۹
خیلی خوب بود .
عالییییییییی بود .
دمت تون گرم.
سارا
۱۹:۳۳ ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام.روز بخیر.با پودر قهوه هم میشه درست کرد؟
ناشناس
۱۴:۲۱ ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
عالی بود
ناشناس
۱۴:۰۹ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
به نظر باید کیک خوبی باشه
ناشناس
۲۱:۱۹ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
خخخخخووووب
سارا جون
۲۰:۳۴ ۲۰ فروردين ۱۳۹۹
عالی دمت گرم
ناشناس
۲۳:۴۶ ۰۲ شهريور ۱۴۰۱
بجای شیر و ماست اب میشه استفاده کرد
ناشناس
۰۲:۰۰ ۱۷ فروردين ۱۳۹۹
عالی
ناشناس
۰۲:۰۰ ۱۷ فروردين ۱۳۹۹
عالی
ناشناس
۲۰:۵۶ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
عالی
ناشناس
۲۰:۵۶ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
عالی
نفس
۲۱:۰۷ ۱۷ تير ۱۳۹۸
عالی
مرسانا
۲۰:۵۴ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
عالیییی
ناشناس
۲۰:۵۶ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
خوبه