وی ادامه داد: تصور امروزی از حضرت فاطمه (س) به عنوان یک انسان صبور، سخت کوش و مبارز برای دانش آموزان باید ارائه شود.
ابتکار با اشاره به اینکه انتخاب های این بانو درست بوده است، بیان کرد: باید این نحوه برخورد و احترام به انتخاب آزاد را بین دانش آموزان مورد توجه قرار دهیم.
معاون رئیس جمهور در امور زنان گفت: باید دید چقدر نشاط و امید را برای جوانان فراهم کرده ایم و نقش الهام بخش حضرت فاطمه (س) به عنوان یک مادر که می تواند جامعه خود را با آگاهی تحت تاثیر قرار دهد مورد توجه قرار داده ایم.
ابتکار تصریح کرد: باید دید چه تصویری از دین امروز برای جوانان ترسیم میکنیم که بخشی از این موضوع به رفتارهای مسئولان مربوط است.
وی با اشاره به اینکه باید راهکاری برای کاهش فاصله نسل ها داشت، گفت: نسل امروز را در مقوله باورها و ارزش های انقلاب باید پای کار آورد.
ابتکار سهم ۳۰درصدی زنان در دولت را ارزشمند دانست و گفت: توجه به رفع تبعیض از زنان در دولت فعلی آنها بسیار جدی بوده است امیدواریم که وزارت آموزش و پرورش در این زمینه پیشگام باشد.
وی با اشاره به اینکه در برخی نقاط کشور هنوز دختران بازمانده از تحصیل داریم، تصریح کرد: باید این عقب ماندگی ها جبران شود، همچنین برخی دختران به دلیل فاصله مدرسه از روستا مجبور به ترک تحصیل می شوند.
ابتکار به موضوع ورزش برای دختران در آموزش و پرورش اشاره و عنوان کرد: باید به این موضوع نگاه جدی شود به خصوص در دوره ابتدایی و مدارس دولتی این مساله جدی تر باید دنبال شود.
معاون رئیس جمهور در امور زنان با اشاره به جریان های سازمان یافته در جامعه گفت: جریان سازمان یافته ای تلاش می کند ناامیدی را به جامعه القا کند تا بگویند هر تغییری که به سمت نشاط اتفاق می افتد و گروهی که بخواهند از حقوق مدنی دفاع کنند با آنها برخورد می شود و در رویکرد رسانه ای هم نباید اجازه داد ناامیدی به جامعه تزریق شود.
انتهای پیام/