سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شکریه مطرح کرد:

رقابت ایران با رقبای خارجی در حوزه چاپ سه‌بعدی

دبیر ستاد توسعه فناوری مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی گفت: یکی از برنامه های سند ساخت افزایشی توانمندسازی نیروی انسانی است تا همگام با سایر رقبای خارجی در عرصه بین‌المللی به رقابت بپردازند.

به گزارش  حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  محمد مهرداد شکریه دبیر ستاد توسعه مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی درباره برگزاری دوره و کارگاه های تخصصی ساخت افزایشی I3DLاظهار کرد: در ستاد برای توسعه حوزه چاپ سه بعدی برنامه ای ده ساله و نقشه راهی تدوین شده است که این برنامه در اردیبهشت ماه سال جاری با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری رونمایی شد. در این سند حجم وسیعی از فعالیت ها برای توسعه این فناوری در نظر گرفته شده است.
 
شکریه ادامه داد: بحث آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی از مباحثی است که بر اساس این سند به دنبال آن هستیم تا در سطح بین المللی در این حوزه حرفی برای گفتن داشته باشیم. بر اساس جستجوهایی که در ستاد انجام شد گروهی از ایرانیان مقیم اتریش را یافتیم که برنامه I3DL را ثبت کرده اند. این گروه ماژول های پیچیده ای را طراحی کرده اند تا در سطح بین المللی این فناوری را آموزش دهند.
 
وی با اشاره به اینکه همزمان با این دوره ها افرادی به عنوان مدرس تربیت می شوند گفت: در این صورت دوره های بعدی را خودمان برگزار می کنیم بنابراین از آموزش و پرورش، مراکز علمی و صنعتی مرتبط درخواست کردیم تا نیروهایی برای آموزش در این دوره ها از این مراکز حضور داشته باشند.

نیروی انسانی، یکی از برنامه های سند توانمندسازی

به گفته شکریه، یکی از برنامه های سند توانمندسازی نیروی انسانی است تا با آخرین فناوری دنیا آشنا شوند و هم دوش با سایر رقبای خارجی در عرصه بین المللی به رقابت بپردازند که این دوره ها این هدف را دنبال می کند. البته کارآفرینی و به دنبال آن اشتغالزایی نیز در این دوره ها دنبال می شود تا شرکت کنندگان با مباحث به صورت کاربردی و عملی آشنا شوند.
 
دبیر ستاد توسعه فناوری مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی همچنین ابراز کرد: فناوری چاپ سه بعدی حوزه ای میان رشته ای است و برای توسعه آن نیاز است در حوزه های دیگر نیز پیشرفت داشته باشیم. یکی از این حوزه ها مواد اولیه است که در این زمینه در ایران فعاليت های خوبی انجام شده است. نرم افزار و برنامه نویسی حوزه بعدی است و سپس ساخت تجهیزات قرار دارد و مرحله نهایی نیز بازار است. برای نقش آفرینان این حوزه باید بازار داخلی و خارجی ایجاد کرد. بنابراین آموزش یکی از نیازمندی های پایه است تا به عنوان مدعی وارد عرصه بین المللی این حوزه شویم.

انتهای پیام/  

پیشرفت ایران در صنعت چاپ سه بعدی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.