رهبر در این جلسه با تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و امام راحل و با بیان اینکه به دنبال ایجاد راهکارهای جدید برای منابع مالی در دانشگاه آزاد اسلامی باشیم، گفت: منابع مالی دانشگاه تا به امروز درآمدهای شهریه ای بوده و باید از این پس به درآمدهای غیرشهریه ای فکر کنیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، برگزاری آموزش های کاربردی و تخصصی را از راه های کسب درآمد عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه نیاز کشور تکنسین و افراد ماهر و متخصص در رشته های گوناگون است، می توانیم از راه آموزش مهارت های حرفه ای ضمن ایجاد منابع مالی، نیاز کشور را نیز برطرف کنیم.
وی بر چابک سازی ساختار سازمان مرکزی و واحدهای دانشگاهی تأکید و اظهار کرد: تا به امروز دانشگاه آزاد اسلامی مجمع الجزایر پراکنده بود که در تلاش هستیم یک ساختار یکپارچه در کل کشور ایجاد کنیم.
رهبر خاطر نشان کرد: سیاست سامانه سپاری به منظور یکپارچه سازی در اداره دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه های مختلف آموزش، پژوهش، مالی و .... را در دستور کار قرار داریم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه این سیاست در بخش مالی اجرا شد، گفت: نتایج مثبت آن تا حدود زیادی قابل مشاهده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی درباره اختصاص بودجه به فعالیت های پژوهشی هم گفت: 10 درصد از درآمد کل شهریه به پژوهش اختصاص می یابد که باید برای هزینه های پژوهشی، طرح، ایده و برنامه داشته باشید.
وی با اشاره به امکانات آزمایشگاهی و کارگاهای دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور اظهار کرد: این امکانات پتانسیل و ظرفیت خیلی خوبی برای فعالیت های پژوهشی و کسب درآمد برای دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد کرده است و باید قبل از خرید تجهیزات آزمایشگاهی حتماً نیازسنجی انجام شود.
رهبر با بیان اینکه دانشکده های داروسازی، دندانپزشکی و پزشکی براساس مصوبه هیئت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی ادغام شدند، گفت: از ادغام این سه دانشکده یک واحد مستقل با عنوان «واحد پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران» زیر معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شده است.
انتهای پیام/