رستگار با اشاره به اینکه در حدود 270 طرح به هفتمین جشنواره فاوا ارسال شد، گفت : متقاضیان شرکت در جشنواره فاوا از 20 تا 150 طرح برای کارگروه های مختلف ارسال کردند که بیشترین آنها مربوط به کارگروه دستگاه برتر در حوزه دولت الکترونیک است .
مسئول کارگروه صادرات دانش بنیان در هفتمین جشنواره فاوا با اشاره به اینکه در این کارگروه هزار امتیاز برای ارزیابی شرکت ها در نظر گرفته شد، خاطر نشان کرد : این هزار امتیاز به شاخص های درآمد ارزی در سال های 95 و رشد آن نسبت به سال 94 و در حوزه کیفیت کالا و شرکت نیز 6 شاخص تعهد مدیریتی، دانش فنی، ظرفیت تولید، ثبت محصول،مهارت های مدیریتی و گواهی نامه ها و جوایز دریافتی در نظر گرفته شد.
وی با اشاره به اینکه تمام طرح های ارسالی در حوزه صادرات مربوط به مخابرات است، افزود : البته شرکت های نرم افزاری صادرات مناسبی به خارج کشور دارند اما به دلیل عدم ارزش گذاری مناسب نرم افزار در کشور و نبود شفافیت در حقوق گمرکی و مالیات، صادرکنندگان نرم افزار تمایلی برای شرکت در جشنواره نداشتند.
رستگار با تاکید به اینکه در حال حاضر هیچ آمار مشخصی از میزان صادرات نرم افزار وجود ندارد، اظهار کرد: اگر بخواهیم صادرات نرم افزار رونق داشته باشد باید حقوق معنوی تولید کنندگان نرم افزار تعیین تکلیف شده و با تصویب مقرراتی صادرات نرم افزار از مبادی رسمی انجام شود .
وی با اشاره به اینکه ارزیابی شرکت کنندگان در جشنواره فاوا در سطح کارگروه ها انجام شده است، افزود: در کارگروه صادرات محصولات دانش بنیان در یکی از محورها 3 شرکت برتر و در یکی دیگر از محورها 2 شرکت و یک شرکت نیز شایسته تقدیرشد.
عضو کمیته سیاست گذاری هفتمین جشنواره فاوا تصریح کرد : جمع بندی کارگروه های جشنواره برای تصویب نهایی به شواری معاونین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ارسال می شود.
وی درباره تاثیر گذاری جشنواره فاوا در فعالین این حوزه نیز گفت : سه شرکتی که در حوزه صادرات دانش بنیان معرفی شدند در سال های گذشته به عنوان شرکت های نوآور و یا برتر در حوزه تحقیق و پژوهش مطرح شدند و امسال توانستند به عنوان شرکت های برتر در صادرات انتخاب شوند که نشان از تاثیرگذاری این جشنواره در این حوزه دارد.
انتهای پیام/