سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ارائه ۳۵ غذا درمسابقه طبخ ماهی در فریدونکنار.

مسابقه طبخ ماهی ۳۵ نوع غذا امروز سه شنبه ۱۵ اسفند در فریدونکنار ارائه شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، اسحاقی رئیس اداره شیلات شهرستان‌های بابلسر و فریدونکنارگفت: برگزاری دوره آموزشی و ترویجی آشنائی با طبخ ماهی امروز سه شنبه ۱۵ اسفند   شرکت کنندگان طبخ  ماهی ،در  سه محور بهترین تزئینات، حفظ ارزش غذایی ماهی، و نیز باصرفه بودن با ۳۵ غذا در مسابقه آشنا شدند.

وی هدف از برگزاری این آموزش‌ها و مسابقه ترویج شیوه‌های نوین طبخ ماهی و بالابردن سرانه مصرف آبزیان به عنوان غذای سلامتی است.

وی افزود: در پایان مسابقه پس از داوری نحوه طبخ وتست غذا توسط مربیان مجرب طبخ، شهردار فریدونکنار و سایر مسئولین شیلاتی پس از تست غذا، با اهداء لوح تقدیر و جوایز از ۹ نفر از نفرات برتر تقدیر و تجلیل کردند

انتهای پیام /ر

برگزاری آموزش طبخ ماهی در فریدونکنار

برچسب ها: شیلات ، مصرف ماهی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.