وی اضافه کرد: این طرح متناسب با استانداردهای یونسکو (سازمان علمی فرهنگی سازمان ملل متحد) از جمله طرحهای جدید و در دستور کار معاونت سوادآموزی استان بوشهر است.
دانش فر ادامه داد: در طرح سوادآموزی پاداش محور، بنهایی به ارزش ۱۰ یک میلیون ریال با نام اشخاص بی سواد ساکن در روستاها تهیه و توسط بخشداران و فرمانداران به آنها اعطا میشود.
وی یادآورشد: پس از تحویل این بنها هشت ماه به افراد بی سواد فرصت باسوادی داده میشود و این بنها بعد از قبولی افراد بی سواد روستایی در آزمون سوادآموزی معتبر بوده و افراد میتوانند از آنها استفاده کنند.
دانش فر بیان کرد: طرح سواد آموزی پاداش محور بنی از سال گذشته تاکنون همزمان با ۶ استان دیگر کشور در روستاهای استان بوشهر اجرا شده است.
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش استان بوشهر، اختیاری بودن تحصیل را یکی از مهمترین چالشهای سواد آموزی عنوان کرد و گفت: هیچ اجباری در تحصیل افراد در کشور وجود ندارد بنابراین جذب افراد برای باسواد شدن بسختی انجام میگیرد.
وی افزود: برای به صفر رسانی بی سوادی در استان ۲۵ تفاهم نامه با دستگاههای اجرایی استان منعقد شده است که به منظور کاهش بیشتر تعداد بی سوادان در روستاها و شهرهای استان و رسیدن به حد مطلوب رسانه ها، نهاد ها، مؤسسهها و دستگاههای دولتی و غیردولتی بویژه ادرات آموزش و پرورش در مناطق ۱۸ گانه همکاری و تلاش مضاعف تری صورت گیرد.
انتهای پیام/م