سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رضوی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران مطرح کرد:

کیفیت تابلو‌ برق‌های ساخت داخل، قابل رقابت با اجناس اروپایی است

یک مقام مسئول گفت: کیفیت تابلو‌ برق‌های ساخته شده کشور در خاورمیانه کم نظیر بوده و حتی قابل رقابت با اجناس اروپایی است.

محمدعلی رضوی دبیر انجمن تولیدکنندگان تابلو‌ برق در گفتگو با خبرنگار اقتصاد و انرژی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به ظرفیت تولید تابلو‌های برق در کشور اظهار کرد: ظرفیت اسمی تولیدکنندگان تابلو برق در کشور بالغ بر ۲۵۰ هزار سلول در سال است که با توجه به سفارشات، در حال حاضر حدود ۷۰ هزار تابلو برق در کشور تولید می‌شود.

 رضوی با اشاره به کاهش افتتاح پروژه‌های صنعتی در کشور بیان کرد: به دلیل تعریف نشدن پروژه‌های جدید صنعتی اکثر کارخانه‌های فعال در این حوزه با ۳۰ درصد ظرفیت خود فعالیت می‌کنند.

وی افزود: تابلو برق به دلیل متفاوت بودن سفارشات در ابعاد و اندازه آن امکان ساخت در یک اندازه، تولید انبوه و انبار کردن آن وجود ندارد و ثبت سفارش از سوی مشتری برای تولید نیاز است.

به گفته وی؛ عمده مشتریان تابلو‌ برق، واحد‌های صنعتی است که با افزایش تراکم در منازل و ساخت چندین طبقه، بخش خانگی نیز به عنوان قسمت کوچکی از مشتریان تابلو‌ برق در کشور می‌شود.

رضوی با بیان اینکه انجمن تابلوسازان برق، برنامه‌هایی برای افزایش صادرات به کشور‌های همسایه را دارد، تصریح کرد:کیفیت تابلو‌ برق‌های ساخته شده کشور، در خاورمیانه کم نظیر بوده و حتی قابل رقابت با اجناس اروپایی است.

دبیر انجمن تولیدکنندگان تابلو‌ برق با اشاره به مشکل ورود تابلو‌ برق ساخت ایران به عراق و سوریه بیان کرد: ورود اجناس ایرانی به بازار‌های عراق و سوریه توفیق چندانی نداشته، به طوریکه این بازار‌ در کنترل تولیدکنندگان ترکیه‌ای است.

وی ادامه داد: به دلیل ضعف در بازاریابی و نداشتن دیپلماسی اقتصادی بسیاری از بازار‌های خاورمیانه در دست بازرگانان ترکیه است که برخلاف بازرگانان ایرانی از حمایت‌های دولتی نیز برخوردار هستند.

دبیر انجمن تولیدکنندگان تابلو‌ برق در پایان با اشاره به اینکه در پسابرجام گشایش چندانی در فعالیت‌های اقتصادی صورت نگرفته است، گفت: بخشی از عدم توفیق در بازاریابی در کشور‌های منطقه به تنش‌های سیاسی و تحریم‌های سیاسی مربوط می‌شود که در دوره پسابرجام نیز هنوز آثار آن را بر روی اقتصاد می‌توان مشاهده کرد.

انتهای پیام/

حضور پررنگ ترکها در بازار‌های سوریه و عراق

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.