وی افزود: اتفاقی مهم در فضای عمومی کشور رخ داد که در فرایندی تدریجی و فرسایشی امید را به ناامیدی و یأس تبدیل کرده بود و براساس پژوهشهای انجام شده میزان ناامیدی اجتماعی در کشور نگرانکننده است، مرز بین ناامیدی از وضع موجود مسئلهای است که آینده کشور را تهدید میکند و با این تفاسیر به برخی مسئولان به دنبال پاک کردن صورت مسئله هستند.
منصوری تصریح کرد: در شرایط فعلی اقتصاد در مسیر توسعه و توازن قرار ندارد و فقدان خلاقیت و نوآوری و رقابت سالم در کشور احساس میشود.
عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت بیان کرد: فساد، اقتصاد نفتی و رانتی، فرار از قانون و اختلاسهای چند هزار میلیاردی برخی باعث شده که بیکاری و عدم بهره گیری از ظرفیتهای نخبگان افزایش پیدا کند.
وی تأکید کرد: اقتصاد امروز ایران برای برون رفت از ابرچالش باید به الزامات حکمرانی خوب در عرصه اقتصاد که به تولید سرمایه ملی میانجامد، تن دهد.
منصوری ادامه داد: اعتراضات اخیر نشان داد بخشی از نارضایتیها ناشی از عدم به رسمیت شناختن حقوق و کرامت انسانی شهروندان است و باید پذیرفت که مبنای نظم و قانون رعایت هنجارهای یک جامعه است؛ بعد از چهار دهه باید پذیرفت که تداوم برخی از رفتارهای اشتباه و یا پافشاری در برخی از رویههای غلط هزینههای بسیاری به دنبال دارد.
عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت در پایان خاطرنشان کرد: جامعه امروز ایران بیش از هر زمان دیگری نیاز به افزایش امید دارد.
انتهای پیام/