به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، پروفسور زاهدی رئیس انجمن سیستم های فازی ایران در افتتاحیه ششمین کنگره مشترک سیستمهای فازی و هوشمند ایران گفت: نظریه سیستمهای فازی در سال ۱۹۶۵ میلادی توسط یک ایرانی به نام پروفسور زاده در دنیا مطرح شد که در سال ۱۳۷۶ کار تحقیقاتی در این زمینه در دانشگاه باهنر کرمان آغاز شد.
وی با اشاره به این که اساس بسیاری از کارها در حوزه سیستم های هوشمند مانند مباحث کنترلی، نظریه سیستمهای فازی است افزود : در بازار بر روی خیلی از اجناس الکترونیکی واژه سیستم فازی یا سیستم هوشمند را مشاهده می کنید که این نشان دهنده ی ارتباط این دو سیستم باهم است.
زاهدی گفت : این نظریه علاوه بر رشته های مهندسی و ریاضی در حوزه پزشکی برای شناخته بیماریها و معالجه بیماری و در حوزه مدیریت نیز کاربرد دارد.
رئیس انجمن سیستم های فازی ایران به کارهای علمی انجام شده توسط این انجمن اشاره کرد و افزود: مجله ای به نام سیستم های فازی ایران به زبان انگلیسی چاپ خواهیم کرد و در خیلی از پایگاه های علمی بین المللی دیده می شود.
در ادامه این کنگره دکتر معماریان رئیس انجمن سیستم های هوشمند ایران گفت: در کشور ما فرهیختگان و نخبگان زیادی وجود دارد اما نمی دانیم علت این همه چالش و عقب افتادگی چیست.
وی افزود: اگر تا ۳ یا چهار سال آینده تحولی در صنعت صورت نگیرد ۵۰ درصد دیگر صنعت نیز تعطیل میشود و این امر موجب افزایش بیکاری خواهد شد.
رئیس انجمن سیستم های هوشمند ایران گفت: در دنیایی که سرعت فناوری بسیار بالاست ما دچار رخوت و سستی شدیم حتی این مسئله در نظام اداری کشور نیز به چشم می خورد.
معماریان افزود : سیستم های هوشمند در قرن ۲۱ تاثیر ویژه ای در توسعه کشور دارد و برای پیشرفت باید به بهترین نحو از آن استفاده شود اما متاسفانه این انجمن در ایران با ۳۱۰ عضو هیچ تاثیری در روند تحولات صنعتی فناوری اشتغال و توسعه کشور نتوانسته داشته باشد.
وی گفت : کشوری که چرخه فناوری هستهای را به طور کامل در تمام حوزهها با می تواندبا بهترین تکنولوژی به حرکت در بیاورد باید بهترین محصولات و تکنولوژی را داشته باشد.
انتهای پیام/س