وی افزود: باید به ابزار صادرات، زیرساخت ها و امکاناتی که در کشور وجود دارد توجه شود چرا که صادرات؛ موتور محرکه اقتصاد کلان است و بدون آن نمی توان اشتغال ایجاد کرد و از رکود خارج شد.
مدیرعامل صندوق توسعه ملی، افزود: در خصوص صادرات باید دید دنیا چکار کرده است. بعد از جنگ جهانی شاهد شکل گیری موسسه های بیمه اعتباری دنیا بوده ایم بنحوی که تا امروز ۱۰۳ کشور در دنیا موسسه بیمه اعتباری ایجاد کرده اند.
سیدعلی، گفت: دولت امروز زیرساختهای صادرات را در کشور ایجاد کرده و علاوه بر افزایش سرمایه صندوق؛ کاهش نرخ کارمزد تا ۷۰ درصد صورت گرفته تا جایی که بیمه نامه ها ۹ برابر شده است.
وی با اشاره به کاهش نرخ سود تسهیلات بانکی به صادرکنندگان، تصریح کرد: در دولت نرخ سود تسهیلات صادرکنندگان به ۳.۵ درصد ارزی تقلیل پیدا کرده است و این خود حمایت از صادرکنندگان بهشمار می رود.
مدیرعامل صندوق توسعه ملی، گفت: فرهنگ بیمه ای باید بنحوی گسترش پیدا کند که صادرکننده با بیمه صادراتی کار کند . این صندوق هم اکنون ۹۹ درصد ارزش کالای صادراتی را تضمین می کند.
وی با اشاره به دیگر خدماتی که صندوق ضمانت صادرات ایران ارائه میدهد، بیان کرد: امروز براساس اسم و مشخصات خریداران اطلاعات کامل مشتری ترنول مالی و غیره در اختیار صادرکننده قرار می گیرد و سقف اعتباری را نیز مشخص می کنیم تا اگر بدون اسناد وصولی صادرات صورت می گیرد این اقدام درچهار چوب سقف اعتباری خریداران خارجی و پوشش بیمه ای صندوق صادرات صورت گیرد.
انتهای پیام/