وی افزود: 32 مصوبه کارگروه آلودگی هوا کاملاً به اجرا رسیده بود، 32 مصوبه در دست اجرا است و بقیه مصوبات بدون اجرا مانده است که آن به دلیل فراهم نشدن مقدمات مصوبات است.
کلانتری تصریح کرد: در این جلسه برنامه های توسعه حمل و نقل عمومی، تأمین اعتبارات و همچنین اختصاص منابع برای توسعه حمل و نقل عمومی و هم زیرساختهای توسعه فضای سبز در سطح استان تهران ارائه شد.
وی ادامه داد: خوشبختانه وزارت نیرو و آب منطقهای استان تهران اقداماتی در راستای هدایت پسابهای خام و ورود آن به رودخانههای جنوب تهران انجام داده است و قرار شد این پروژه به سرعت اجرایی شود.
مدیر کل اداره سازمان حفاظت محیط زیست استان تهران گفت: یکی از پروژههای خیلی مهم در استان تهران کنترل بوی ناشی از پسابهای سرگردان بود که در آن منطقه متساعد میشد.
وی افزود: در این جلسه همچنین بر توسعه زیرساختهای دوچرخهسواری و فرهنگ دوچرخهسواری نیز اشاره کردیم.
کلانتری گفت: در جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوای استان تهران بر توسعه خدمات الکترونیکی و زیرساختهای دولت الکترونیک در کلانشهر تهران تأکید کردیم که مقرر شد دستگاههایی که اقدامات آنها صورت نگرفته است در جلسات بعدی معرفی شوند.
وی افزود: در این جلسه برای استانداردسازی موتورخانههای ساختمانهای بزرگ فعالیتهای خوبی صورت گرفته بود و همچنین سازمان آب برای کنترل و مهار و مدیریت پسابهای جنوب تهران گزارش خود را ارائه داد.
مدیر کل اداره سازمان حفاظت محیط زیست استان تهران بیان کرد: ارائه گزارش کلی منابع طبیعی در راستای توسعه فضای سبز استان تهران با توجه به فصل درختکاری در این جلسه صورت گرفت.
مدیرکل اداره کل محیط زیست استان تهران با بیان اینکه در این جلسه قانون هوای پاک را تشریح کردیم که 26 دستگاه اجرایی در اجرای قانون هوای پاک وظیفه دارند، ادامه داد: آیین نامه های این قانون در دستور کار هیات وزیران است که تاپایان سال 96 این 6 آیین نامه ای که برای تصویب تقدیم هیات وزیران شده است تصویب خواهد شد و از ابتدای سال 97 قانون هوای پاک اجرا خواهد شد.
وی افزود:قانون هوای پاک برگرفته از سیاست های رهبرانقلاب مبنی بر اینکه تخریب و آلودگی محیط زیست جرم است، و برای مجرم مجازات تعریف شده است.
کلانتری با بیان اینکه اگر منابع اعتباری تامین نشود قانون هوای پاک با مشکلاتی روبه رو خواهد شد، گفت: برای اجرای این قانون نیازمند بودجه هستیم اگر این بودجه تامین شود در گام اول به توسعه حمل ونقل عمومی خواهیم پرداخت که بیشترین فعالیت را شهرداری تهران انجام خواهد داد.
مدیرکل اداره کل محیط زیست استان تهران تصریح کرد: برخی مصوبات نیازمند هماهنگی و انسجام مدیریتی است. برخی از این مصوبات ماهیتی هستند یعنی باید توسط وزارت خانه ها و دستگاه های ملی انجام شوند و برخی هم نیازمند بودجه است که امیدواریم در سال 97 بتوانیم با منابعی که در بودجه 97 به قانون هوای پاک اختصاص می یابد مصوباتی که اجرایی نشده است را به مرحله اجرا دربیاوریم.
انتهای پیام/