به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان؛ سروان صاحبکاران سرپرست
پلیس فتا استان
گلستان صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: نداشتن شناخت آسیبهای فضای مجازی، عدم آگاهی نسبت به مسائل امنیتی سیستمهای رایانهای و مخابراتی و شبکههای اجتماعی، اعتماد بیجا به افراد و نداشتن حفظ صحیح اطلاعات از دلایل اصلی آسیبهای فضای مجازی برای کاربران و خانوادهها است.
وی ادامه داد: از مجموع تعداد پروندههای تشکیل شده در این مدت، ۹۲ درصد پروندهها کشف شده است، اما سال گذشته ۸۶ درصد پروندهها کشف شده بود.
این مقام انتظامی استان گفت: ۱۹ درصد
پروندههای که در پلیس فتا تشکیل شده مربوط به برداشت غیرمجاز از حسابهای بانکی، ۱۳ درصد کلاهبرداریهای رایانه ای، ۵۹ درصد هتک حیثیت و جرایم علیه افراد و ۹ درصد سایر جرایم بوده است.
وی با اشاره به اقدامات پیشگیرانه پلیس فتای استان، گفت: از ابتدای سال جاری با تلاش همکاران ما و استفاده از ظرفیت برخی از ارگان ها، ۳۸ هزار نفر ساعت آموزش چهره به چهره در مقاطع مختلف تحصیلی، مساجد، ادارات، اولیا و مربیان و ... انجام شده است.
سرپرست پلیس فتا گلستان ادامه داد: ۳۱ هزار قطعه سی دی و دی وی دی آموزشی و ۳۱ هزار بروشور نیز توزیع شده است. همچنین برگزاری نمایشگاه ۱۱ روزه فضای مجازی از دیگر کارهای بود که در راستای پیشگیری صورت گرفت.
وی در ادامه گفت: از میان کسانی که به پلیس فتا احضار شده و یا دستگیر شدند، ۷۸ درصد مرد بودند. ۳۳ درصد آنها بین سنین ۱۵ تا ۲۴ سال و ۲۶ درصد نیز بین سنین ۲۵ تا ۳۹ سال بودند.
صاحبکاران در پایان گفت: از میان این افراد ۳۲ درصد شاغل و در بخش تحصیلات نیز ۶۷ درصد دارای مدرک دیپلم و زیر دیپلم و ۳۳ درصد دارای تحصیلات عالیه بودند.
انتهای پیام/م
پروندههای ارجاعی به پلیس فتا گلستان